Skip to content

Alexandra Stan, record pentru Romania! De doua ori no.1 in Japonia!

Alexandra Stan bifeaza un record pentru Romania fiind singurul cantaret de la noi care a bifat doua piese no.1 in Japonia in decurs de o luna! Care sunt hiturile care fac furori in Asia?

La mai puțin de o lună de când ocupa primul loc în topurile muzicale japoneze cu „Cherry Pop”, Alexandra Stan a ajuns din nou în vârful clasamentului cu „Dance”, cel mai nou single al său. Astfel, la câteva zile de la lansarea piesei în Japonia, „Dance” continuă să fie melodia cu cel mai mare număr al descărcărilor.

Vestea că „Dance” se menține pe primul loc în topul celor mai descărcate piese dance din Japonia nu este singura veste bună pentru Alexandra Stan. Piesa „Cherry Pop” rămâne și ea în top 10 pe iTunes Dance Chart din Japonia, ocupând poziția a 7-a. Totodată, „Cherry Pop” este și cel mai apreciat videoclip dance din această țară, bucurându-se de cel mai mare număr de vizualizări.

Desi multi credeau ca succesul ei s-a oprit la Mr.Saxobeat sau Lemonade, Alexandra Stan a dat lovitura din nou!

Alexandra Stan – Dance (videoclip oficial)

Piesa Cherry Pop a fost compusa de catre Alexandra insasi, alaturi de Erik Lidbom si Lukas Hällgren si inregistrata la Fonogram Studios.

Videoclipul a fost filmat in studiourile Buftea, intr-un set special construit pentru acest proiect, in regia lui Khaled Mokhtar. Alexandra joaca o partida de tenis intr-un decor futurist, alaturi de o serie de dansatori parca proaspat coborati dintr-un musical din viitor. Artista va va cuceri cu o nota de senzualitate, iar cadrele in care ea joaca rolul unei ingenue indragostite alterneaza cu momente de dans in coregrafia lui Emil Rengle.

Alexandra Stan – Cherry Pop (Official Video)

Alexandra Stan a revenit in atentia publicului cu Thanks for leaving, a continuat cu un featuring cu Zero pentru Inima de gheata iar recent a venit si cu imnul Liberty Parade 2014.

Hai s-o felicitam pe Alexandra!

Citește în continuare