Skip to content

Ana Ularu, alaturi de Tom Hanks si Felicity Jones la premiera Inferno

Actrita romanca Ana Ularui s-a aflat sambata, 8 octombrie, la Florenta, acolo unde a participat la premiera filmului Inferno, in care detine un rol important. Prezenta actritei pe covorul rosu a avut loc alaturi de cea a actorilor Tom Hanks si Felicity Jones, protagonistii filmului.

Cu aceasta ocazie, Ana a imbracat o rochie de culoare albastru deschis de la designerul roman Maria Lucia Hohan, unul dintre cei mai apreciati designeri in randul vedetelor de la Hollywood. Rochia a fost asortata cu un plic argintiu si cu un machiaj cu accent pe zona ochilor.

Covorul rosu a fost intregit de rochia lunga si ampla a lui Felicity, chiar de culoare rosie, de cea a Ritei Wilson, sotia lui Tom Hanks, tot o rochie rosie, dar cu accente aurii, de rochia neagra a Laurei Prepon si de cea alba cu broderie florala a modelului Eugenia Silva. Nici personajele masculine ale filmului nu au putut fi trecute cu vederea, actorii Tom Hanks, Omar Sy si regizorul Ron Howard fiind niste prezente extrem de placute din punct de vedere vestimentar.

Inferno este cea mai noua ecranizare a unei carti a autorului Dan Brown. Tom Hanks, de altfel, a jucat si intr-o alta ecranizare a lui Brown, faimosul Codul lui DaVinci.

 

Citește în continuare