Skip to content

Ana Ularu, in 3 filme noi internationale

A aparut in Serena, alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence dar si in serialul Familia Borgia. Iata in ce productii internationale o poti vedea anul acesta:

Cea mai pe val actrita romanca a momentului apare anul asta in 3 filme de succes international, unde joaca alaturi de actori care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Iata despre ce este vorba:

Inferno

In Inferno, thrillerul bazat pe romanul cu același nume al lui Dan Brown, Ana Ularu apare in rol de politista, alaturi de Tom Hanks, Felicity Jones.
Faimosul expert in simbolistica, Robert Langdon (Tom Hanks), se afla pe urmele unor indicii care il conduc la marele Dante. Doar ca acesta se trezeste amnezic intr-un spital italian, unde se aliaza cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctorita care, spera el, il va ajuta sa isi redobandeasca memoria. Impreuna pleaca intr-o cursa nebuneasca prin Europa pentru a dejuca un complot mondial.

Chosen

Chosen este o drama de razboi, inspirata din fapte reale petrecute in al Doilea Razboi Mondial. Filmarile au avut loc la Bucuresti si in New York. Filmul ne aduce in prim plan povestea lui Sonson, un tanar avocat (Luke Mably), care ajunge sa conduca lupta impotriva trupelor naziste spre sfarsitul razboiului. Ajutat de Judith (Ana Ularu), el reuseste sa transforme o lupta de supravietuire intr-o veritabila misiune de salvare a catorva mii de vieti. Harvey Keitel interpreteaza personajul Sonson ajuns la batranete.

The Man who was Thursday

In The Man Who Was Thursday, coproductia Ungaria-Romania, Ana Ularu este personajul feminin principal alaturi de ea mai aparand Francois Arnaud (The Borgias), Jordi Molla (Riddick), si Mark Ivanir (A Late Quartet). In urma unui incident rusinos in parohia sa, parintele Smith este chemat la Roma, pentru reabilitare spirituala. La sosire, Charles, omul care l-a indrumat pe calea credintei, dezvaluie adevaratul motiv pentru care Smith a fost adus la Roma: sa acționeze pe ascuns, pentru a-l descoperi pe misteriosul lider al unui grup anarhic de renegati. Diferenta dintre realitate si fantezie se estompeaza pe masura ce Smith cobooară tot mai adanc pe panta irationalului.

Cum vi se par cele 3 filme in care apare Ana Ularu?

Citește în continuare