Skip to content

Actrita Ana Ularu in 5 videoclipuri internationale

Stiati ca, la inceputul carierei sale, Ana Ularu a aparut intr-o serie de videoclipuri ale unor trupe celebre precum Kaiser Chiefs, All Saints, Hurts sau Magnetic Man?

Ana Ularu are 27 de ani si un cv impresionant: Premiul cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic si trofeul Boccalino pentru cea mai buna actrita, in cadrul Festivalului International de Film de la Locarno. Ea a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal, in cadrul premiilor Gopo din 2012. La toate acestea mai adaugam si trofeul Shooting Stars la Festivalul International de Film de la Berlin care ii confirma statutul de unul dintre cei mai buni 10 actori tineri din Europa.

Ceea ce poate ca nu stiati, e ca inainte sa devina celebra, actrita a aparut in cateva videoclipuri muzicale ale unor artisti consacrati, toate regizate de britanicul W.I.Z.. In niciunul din cele 5 videoclipuri nu are rol principal de aceea uneori e mai greu de descoperit, dar asta face parte din distractie.

S-o vanam pe Ana Ularu in 5 videoclipuri:

In videoclipul “Angry Mob” al celor de la Kaiser Chiefs, este un iepuras playboy. Vedeti voi care..

In clipul Sunday al trupei HURTS, e greu de recunoscut dintr-o multime de modele frumoase. Scenografia acestui clip a fost realizata de mama actritei, Mihaela Ularu.

 

In clipul “Better than Love”  al celor de la Hurts are un look sexy, masculin.

 

“Perfect Strangers”Magnetic Man ft. Katy B un clip filmat in Romania in care veti recunoaste mai mult actori romani.

 

“Rock Steady”  -All Saints – o recunoasteti la minutul 2:56

Ati recunoscut-o in toate?

Ana Ularu cocheteaza si cu muzica iar din 2009 este vocal in trupa Sunday People.

Anul acesta o vom putea vedea in cel de-al treilea sezon al celebrului serial de televiziune Familia Borgia, difuzat de HBO, in drama Serena, unde apare alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence dar si in doua filme romanesti: Sunt o baba comunista si O vara foarte instabila.

Citește în continuare