Skip to content

Sezonul 17 din “Anatomia lui Grey” va fi despre covid19. Dl Owen Hunt merge in linia intai.

In ultimele sezoane, “Anatomia lui Grey” a abordat probleme sociale discutate la scara larga precum rasismul, viata fara adapost, violul sau deportarea copiilor imigrantilor in SUA.  Producatorii au anuntat ca serialul va aborda in sezonul 17 pandemia de coronavirus si impactul acesteia.

“Nu poti sa fii un serial cu tema medicala si sa nu abordezi povestea medicala a vietii noastre actuale”, a declarat producatorul executiv Krista Vernoff  pentru emisiunea Quaranstreaming: Comfort TV That Keeps Us Going.

Pentru aceasta serie noua a “Anatomia lui Grey”, scenaristii si regizorii lucreaza cu medicii aflati in prima linie pentru a intelegere care este impactul pe care virusul in are asupra ingrijirii pacientilor.

„In fiecare an, avem medici care ne spun povestile lor si, de obicei, povestesc cele mai rele, cele mai amuzante sau mai nebunesti lucruri care li se intampla, insa anul acesta, s-a simtit mai mult ca o forma de terapie”, a explicat Vernoff in emisiune.

Povestea sezonului 17 se va contura in jurul personajului doctorului Owen Hunt, un chirurg traumatolog al armatei americane, un rol pentru care a avut nevoie de training special. El va fi interpretat de Kevin McKidd.

Filmarile pentru sezonul viitor nu au inceput din cauza pandemiei, dar Vernoff a spus ca toata echipa lucreaza pentru noua poveste, inclusiv pentru a pastra partea de umor si romantism cu care a obisnuit publicul inca de la debutul acestui serial.

Dr Owen Hunt a aparut in Anatomia lui Grey din sezonul 5, la vremea respectiva personajul a avut o relatie cu personajul inetrpretat de Sandra Oh, Cristina Yang.

McKidd, actor scotian, e insa cunoscut publicului masculin din rolul sau din Trainspotting 1 si 2, Tommy Mackenzie.

Realizatorii serialului au donat materiale sanitare pentru spitale in plina criza pandemica

Serialul ”Anatomia lui Grey”, care a împlinit 15 ani pe 27 martie, a avut sezonul 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar 21 de episoade, fiind intrerupt pe 13 martie. Echipa filmului a donat din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

Citește în continuare