Skip to content

Galerie foto. Primele tinute spectaculoase de la filmarile „And Just Like That…”, sezonul 3.

La jumatatea lunii mai au inceput filmarile pentru cel de-al treilea sezon al continuarii Sex and the City, “And Just Like That…”. Povestea lui Carrie Bradshaw continua cu noi episoade care vor fi difuzate anul viitor pe platforma MAX iar costumele raman un punct de atractie al productiei. 

Serialul de tip “sequel” a fost reinnoit cu o zi inaintea lansarii sezonului 2 care nu s-a bucurat de succesul asteptat, in ciuda unei aparitii speciale a actritei Kim Cattrall care o joaca pe Samantha. 

Mai jos gasiti o galerie foto de la filmarile care au loc zilele acestea in New York, include cele mai fabuloase si pe alocuri amuzante costume create de designerul Molly Rogers pentru cele patru protagoniste ale seriei.

Desi momentan se stiu putine detalii despre povestea celui de-al treilea sezon, imaginile o arata pe Carrie Bradshaw, interpretata de Sarah Jessica Parker, in relatia pe care a reluat-o cu fostul ei logodnic, Aidan Shaw, interpretat de John Corbett.

Prezenta la evenimentul Warner Bros. Discovery Upfronts din 16 mai, Sarah Jessica Parker a declarat despre noul sezon: “Este timpul ca ea sa se angajeze mai mult in a fi persoana relevanta care vrea sa fie. Deci, ce inseamna asta si unde ar putea duce o persoana? Aidan joaca un rol oarecum semnificativ in raspunsul la aceasta intrebare.”

Parker a dezvaluit, de asemenea, cateva dintre temele pe care personajul Carrie le va aborda in cel de-al treilea sezon: “Cred ca Carrie se afla intr-un punct din viata ei in care s-a intamplat acest eveniment de neconceput si atunci si-a dat seama ca viata este scurta si acum este timpul sa evolueze si sa se implice mai mult pentru a fi persoana relevanta care vrea sa fie.”

In ceea ce priveste restul distributiei AJLT, se stie ca Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) a incheiat un acord cu cei doi fosti soti, Steve (David Eigenberg) si Che (Sara Ramirez), in timp ce Charlotte York (Kristin Davis) a revenit la jobul ei cu norma intreaga si a stabilit un echilibru in viata personala cu Harry Goldenblatt (Evan Handler).

In timp ce distributia de baza va ramane aceeasi, vor exista si cateva noutati pentru sezonul urmator. 

Printre acestia se numara actrita si fosta prezentatoare TV Rosie O’Donnell, care a distribuit pe 1 mai o fotografie cu scenariul serialului. Numele personajului ei va fi Mary, dar nu se stiu mai multe despre rolul pe care il va juca.

In acelasi timp, se stie ca Ramirez, care a jucat rolul lui Che, nu va reveni pentru cel de-al treilea sezon. Despre Kim Cattrall, este putin probabil sa revina, conflictul ei de lunga durata cu Sarah Jessica Parker fiind bine cunoscut fanilor seriei. 

Cattrall, care a castigat peste un milion de lire euro pentru aparitia ei de doua minute in sezonul 2, a fost de acord sa joace in “And Just Like That…” pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a SATC ca un cadou pentru fani.

Intr-un interviu acordat emisiunii The View, Cattrall a lasat sa se inteleaga ca negocierile le-a purtat cu unul dintre directorii HBO, si nu cu Parker care este producator executiv al seriei. Una dintre conditiile puse de actrita a fost sa fie imbracata de Patricia Field, designerul de costume care s-a ocupat de serialul original si filmele SATC.

Citește în continuare