Skip to content

Andreea Gramosteanu si Dana Dembinski-Medeleanu joaca in „Noapte buna, mama!” la Teatrul Mic, spectacol in premiera al regizorului Vlad Massaci.

O data cu ridicarea restrictiilor, si programul cultural al teatrelor se imbogateste cu noi premiere. Teatrul Mic prezinta in datele de 5, 13 si 26 iunie 2021, de la ora 20:30, la Sala Studio – Gabroveni 57, primele reprezentatii ale spectacolului „Noapte buna, mama!” de Marsha Norman.

Regizorul Vlad Massaci construieste un nou tur de forta pentru actritele Dana Dembinski-Medeleanu si Andreea Gramosteanu intr-o intalnire cu publicul care invita totodata la o reflectie asupra sensului vietii si al mortii. Traducerea textului a fost facuta de Alexa Bacanu, iar scenografia este semnata de Ioana Pashca.

„Noapte buna, mama!” de Marsha Norman este un text aparut in programul „Teatrul pentru actori… si numai cu actori” al Teatrului Mic. Acesta este un program care si-a propus sa se concentreze mai mult pe detaliile interpretarii actoricesti si mai putin pe viziunea regizorala. Repetitiile la spectacol s-au desfasurat pe Zoom, lucru care a si dus la ideea spectacolului.

„Noapte buna, mama!” povesteste despre relatia dintre o fiica care isi anunta mama ca se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amanunte ascunse cu grija, reglate conturi pana acum nereglate. Sunt sigur  ca ne vom regăsi cu totii in personajele Marshei Norman!, declara Vlad Massaci despre noul spectacol.

Piesa de teatru „Noapte buna, mama!” a fost scrisa de autoarea americana Marsha Norman si a castigat in anul 1983 premiul Pulitzer, si a fost nominalizata pentru Premiile Tony, la categoria „Cea mai buna piesa”. Textul a fost ecranizat, in regia lui Tom Moore, in 1986, cu actritele Sissy Spacek si Anne Bancroft, in rolurile fiicei si, respectiv al mamei.

Biletele pot fi achizitionate direct de pe website-ul www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro, si de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 si Gabroveni 57).

Citește în continuare