Skip to content

Angelina Jolie a primit aseara primul ei premiu Tony pentru productia  The Outsiders: A New Musical. Fiica ei Viviene a fost cea care a convins-o sa se implice in productia musicalului

Vivienne Jolie-Pitt si Angelina Jolie

Jolie a urcat pe scena duminica la ceremonia de decernare a premiilor Tony alaturi de fiica sa de 15 ani, care a fost cea care si-a incurajat mama sa vada o punere in scena a musicalului in La Jolla, California. Vivienne Jolie-Pitt a contribuit, de asemenea, cu note la versiunea de succes de pe Broadway, la fel ca Jolie.

Producatorul Matthew Rego i-a multumit lui Jolie, una dintre cele cateva persoane care au facut ca musicalul sa devina realitate, atunci cand a acceptat premiul Tony. De asemenea, a mentionat numele autoarei The Outsiders, S.E. Hinton, care se afla in public. The Outsiders este povestea lui Ponyboy Curtis, in varsta de 14 ani, a celor doi frati ai sai si a celui mai bun prieten, Johnny – Greasers – care se lupta pentru a se descurca si pentru a rezista in fata grupului rival instarit Socs. Actiunea are loc in 1967.

Susie Hinton a scris „The Outsiders” in urma cu 60 de ani si de atunci a primit laude, dar spune ca inca se simte coplesita cand i se spune ca The Outsiders a schimbat viata cuiva.

Jolie nu a vorbit pe scena si nici nu a fost prezenta in culise pentru reporteri dupa gala Tony si a lasat ca atentia sa fie pe actorii din musical.

Dupa ce spectacolul a fost nominalizat la Tony, Jolie a explicat cum s-a implicat pentru prima data in musical.

„Fiica mea Viv iubeste teatrul. A fost sa vada The Outsiders la La Jolla de vreo cinci ori  i imi povestea despre el, iar eu citisem cartea si vazusem filmul cu ani in urma. Apoi m-a rugat sa vin cu ea sa il vedem, iar eu m-am gandit ca este… stiti, Danya Tamour  (regizoarea) vorbeste despre cat de important este pentru adolescenti, despre faptul ca a fost scris de cineva care are varsta fiicei mele, nu? Asa ca, intr-adevar, ca mama, ca persoana, ma uitam la el, dar urmaream cu adevarat efectul pe care il avea asupra fiicei mele tinere si ce imi spunea despre ea insasi, si am aflat ce anume din el era important pentru ea si de ce se conecta atat de profund la ea. Asadar, a fost o experienta foarte diferita de intelegere despre puterea acestui material. Apoi am avut privilegiul de a-i vedea pe toti lucrand in acest ultim an pentru a-l transforma in ceea ce este, iar Vivienne a fost acolo tot timpul.”

Regizoarea spectacolului a povestiti „Am avut o multime de oameni care isi faceau debutul pe Broadway, o multime de oameni care intrau in lumina reflectoarelor pentru prima data, iar ea a fost incredibil de generoasa in a-si impartasi experienta. Repetitiile tehnice in teatru nu sunt pentru cei slabi de inima.  Sunt zile lungi, iar pe mine m-a emotionat foarte mult faptul ca Angelina a fost acolo, pentru ca asa castigi increderea oamenilor, iar ea ne-a oferit asta.Avea atat de mult curaj si atat de multa curiozitate in legatura cu totul, si acelasi lucru s-a intamplat si cu Vivienne. Vivienne se uita la repetitie si imi dadea cele mai uimitoare note.Avea un ochi incredibil. Asa ca a fost un sprijin minunat, minunat, si, de asemenea, evident, a facut ca munca sa fie mai buna.”

Actrita, in varsta de 49 de ani, a avut grija ca la acest spectacol pe care l-a coprodus sa-si invite prietenii influenti, iar spectacolul a fost nominalizat la 12 premii Tony.

Citește în continuare