Skip to content

Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey se transforma in ingeri intunecati in soundtrack-ul filmului “Charlie’s Angels”

Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey au facut echipa pentru prima data si au lansat “Don’t Call Me Angel”, parte a soundtrack-ului “Charlie’s Angels” .

Noul film “Charlie’s Angels” va avea premiera pe 15 noiembrie 2019, producatorii anuntand totodata si lansarea soundtrack-ului pe 1 noiembrie. Pana atunci, iata ca avem un preview al albumului, Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey lansand pe 13 septembrie single-ul “Don’t Call Me Angel”, dar si videoclipul aferent. 

Videoclipul este regizat de Hannah Lux Davis, o mai veche colaboratoare a lui Grande, din “distributia” lui facand parte si Elizabeth Banks, cea care de altfel a si regizat versiunea 2019 a “Charlie’s Angels”. 

“Don’t Call Me Angel” a fost inspirat de “Independent Women” a formatiei Destiny’s Child, acea “energie feminina” fiind prezenta si in noul single 

Se pare ca soundtrack-ul filmului “Charlie’s Angels” din anul 2000 a fost o sursa de inspiratie pentru acest nou single, insasi Elizabeth Banks marturisind ca “Don’t Call Me Angel” s-a inspirat din “Independent Women” a formatiei Destiny’s Child. 

Aceeasi energie si putere feminina se regasesc si in acest nou cantec, dar si in videoclip, reprezentate diferit, e drept, pe masura personalitatii celor trei artiste. Astfel, Ariana si Miley sunt ingeri cazuti, cu pene negre si outfituri spectaculoase, in vreme ce Lana joaca mai degraba rolul unui agent secret misterior si sexy. La final, apare si Elizabeth Banks, versiunea feminina a lui Charlie, cea care le struneste pe fete si le trimite in ceea ce pare a fi prima lor misiune secreta. 

Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska vor fi “noii ingeri ai lui Charlie” in productie care va ajunge in cinematografe din 15 noiembrie 2019

Vechea generatie de ingeri formata din Drew Barrymore, Lucy Liu si Cameron Diaz este inlocuita acum de Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska, iar din distributia filmului mai fac parte si Patrick Stewart, Jonathan Tucker, Djimon Hounsou, Sam Claflin si Noah Centineo. 

Pelicula are scenariul si regia de Elizabeth Banks, care e si producator. Banks e mai cunoscuta ca actrita pentru rolurile din 30 Rock si The Hunger Games si a marturisit ca vibe-ul si contextul videoclipului se potrivesc destul de bine cu ceea ce se intampla in film. De altfel, si single-ul “Don’t Call Me Angel” marcheaza o prima colaborare intre cele trei artiste, pana acum doar Cyrus si Grande colaborand la coverul Crowded House, “Don’t Dream It’s Over”. 

Citește în continuare