Skip to content

(audio) Elton John si Deepak Chopra apar in primul episod al podcastului realizat de Meghan si Printul Harry. In inregistrare e prezent si micul Archie.

Ieri a fost lansat mult asteptatul podcast al fostelor fete regale, Meghan Markle si Printul Harry, pe nume Archewell Audio.

Primul episod e o editie de sarbatori care include mesaje de la invitati faimosi ca Stacey Abrams, Brené Brown, Elton John, Deepak Chopra, Naomi Osaka, James Corden, Tyler Perry, dar si de la activisti sociali in diverse domenii;  dureaza 34 de minute si nu are formatul unui podcast cu interviuri.

Invitatii au fost rugati sa-si trimita propriile mesaje inregistrate despre ce a insemnat anul acesta pentru ei, iar Meghan si Harry sunt gazdele care fac legaturile intre inregistrari, cu mici dialoguri despre ce a insemnat anul 2020 despre ei, sau mici precizari despre cate un invitat care vine dintr-o zona mai nisata (ca in cazul scriitorului Matt Haig).

Primele reactii la episodul numarului al podcastului nu sunt dintre cele mai placute, publicul spunand ca nici Meghan, nici Harry nu sunt in masura sa vorbeasca despre empatie si generozitate si ca structura show-ului nu arata sinceritate.

Ambele gazde citesc un text continuand fraza de la unul la celalalt, fara sa spuna nimic altceva decat lucruri de complezenta, fara nicio interactiune reala nici intre ei, nici cu invitatii.

Cel mai simpatic moment din programul de 34 de minute e aparitia copilului celor doi, cel care da si numele podcastului, Archie Mountbatten-Windsor.

Promptat usor de tatal lui, copilul care are acum 1 an si jumatate, ureaza Happy New Year la sfarsitul inregistrarilor.

Desi nu a fost confirmata oficial suma, pentru acest podcast, care este semnat exclusive cu Spotify, Meghan si Harry au primit cateva milioane de dolari. Cei doi mai au un contract si cu Netflix pentru a produce documentare incepand din 2021.

 Podcastul poate fi ascultat aici

Citește în continuare