Skip to content

(video) Balerinii Royal Ballet danseaza pe muzica The Rolling Stones, in coregrafia partenerei de viata a lui Mick Jagger, pentru fonduri destinate artistilor.

Proiectul se numeste „Ghost Light” si are la baza piesa „Living in a Ghost Town” lansata de The Rolling Stone in aprilie.

In el apar 10 balerini din Royal Ballet care danseaza pe strazile pustii in fata unor teatre celebre din Anglia, inchise acum din cauza pandemiei Covent Garden, Shakespeare’s Globe, Teatrul Apollo, sau teatrul Abbey din Dublin, dar si in parcuri sau pe plaja.

Coregrafia este semnata Melanie Hamrick, partenera de viata a lui Mick Jagger, si de Joanna DeFelice, impeuna cu balerina Meaghan Grace Hinkis care apare in dans.

Proiectul Ghost Light doreste sa stranga fonduri pentru asociatia Acting for Others,  care are in grija angajatii din industria spectacolului ramasi fara loc de munca in aceasta perioada.

Melanie Hamrick are 32 de ani, este impreuna cu Jagger de 6 ani si au un baiat. A fost timp de 15 ani prim balerina la American Ballet Theatre, companie pe care a parasit-o anul trecut retragandu-se din dans si anuntand ca intentioneaza sa urmeze o cariera in coregrafie.

De altfel a si realizat un prim spectacol in calitate de coregrafa, Porte Rouge, tot pe muzica The Rolling Stones anul trecut, spectacol care a avut premiera la celebra companie Mariinsky Theatre cu ocazia unui workshop pentru tinerii balerini ai trupei din Moscova.

Citește în continuare