Skip to content

BEAT 45 – Un nou concept de fitness revolutionar ajunge in Romania

O veste buna pentru cei ce isi doresc sa introduca ceva nou in rutina antrenamentelor la sala sau cauta o modalitate de a se mentine in forma: BEAT 45, ajunge pentru prima data in Romania!

Combinand eficienta antrenamentelor de tip HIIT(high intensity interval training) cu atmosfera unui ring de dans, BEAT45 este locul perfect pentru a face sport si a te deconecta in 2019. Muzica buna, lumini sexy, exercitii de cardio si de forta ce te vor ajuta sa arzi pana la 1000 de calorii per ora – la BEAT45 totul se intampla intr-un ritm incredibil!

Antrenamentul cu intervale este gandit in asa fel incat corpul sa continue sa lucreze mai multe ore dupa ce parasesti sala – alergare pe o banda nemotorizata, exercitii de forta cu variatii nenumarate, cardio – totul in 45 de minute! 45 de minute de eficienta maxima, 45 de minute in care intensitatea este cuvantul cheie, 45 de minute ce cresc metabolismul si transforma corpul! Ai de ales intre clasele de RUMBLE (miscari derivate din box, executate la saci speciali, umpluti cu apa) si cele de REFORM (serii de exercitii cu focus pe anumite grupe musculare).Ambele tipuri de antrenament sunt potrivite atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Prima sala de acest gen din Romania si-a deschis portile pe calea Floreasca 111 si isi intampina oaspetii cu o multime de beneficii greu de egalat – antrenori cu experienta, un design contemporan de care te vei indragosti, vestiare gandite pentru un confort total – prosoape moi,  mini-proasoape racite si parfumate, produse cosmetice premium, un meniu de smoothie-uri si shake – uri proteice care sa potenteze antrenamentele si o serie de evenimente care dau culoare programului de antrenament (seri de prosecco, workshop-uri de nutritie, serate de hairstyling etc). Mai mult, la  BEAT45 clasele se pot rezerva online, pe   https://www.beat45.ro/ – simplu, comod, eficient!

Incearca BEAT45 si descopera chiar azi cat de simpla poate deveni misiunea de a fi in forma! Nu vei avea timp sa te plictisesti, iar muzica te va ajuta sa mergi pana la capat!

Citește în continuare