Skip to content

Ben Schnetzer va fi Sergiu Celibidache tanar in filmul „Cravata galbena”. John Malkovich va juca rolul celebrului dirijor in ultima parte a vietii. Filmarile incep luna aceasta in Bucuresti.

Schnetzer va avea rol principal si il va interpreta pe celebrul dirijor in anii tineretii, iar John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache in ultima parte a vietii.

Ben Schnetzer este cunoscut pentru rolul principal din drama SF apocaliptica, „Y: The Last Man”, precum si pentru rolul din „The Nap” de pe Broadway, o productie regizata de Daniel Sullivan la Manhattan Theatre Club. De asemenea, din filmografia actorului fac parte „The Grizzlies”, „Goat” si „Pride”. In viitor, el va putea fi vazut in filmul Netflix „Three Body Problem”.

 „Cravata galbena” portretizeaza viata extraordinara a legendarului dirijor de muzica clasica Sergiu Celibidache, unul dintre cei mai renumiti, dar si unul dintre cei mai controversati artisti ai secolului XX.

Filmul va urmari viata dirijorului, de la copilaria sa in Romania, sub autoritatea stricta a unui tata disciplinar, pana la fuga sa dureroasa de acasa, pentru a-si urma visul unei cariere in muzica. Lupta pentru supravietuire in Germania, in timpul razboiului si dupa acesta, caderea si ascensiunea intr-o  cariera si o viata care acopera sapte decenii si toate cele patru colturi ale globului.

Filmul va fi regizat de fiul dirijorului, Serge Ioan Celebidachi, dupa un scenariu co-scris impreuna cu James Olivier.

Filmarile pentru “Cravata galbena” incep luna aceasta in Bucuresti.

Credit foto Ben Schnetzer: Emilio Madrid-Kuser

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul