Skip to content

Bilant Cinematografic 2010

Timp de aproape un an v-am tot vorbit despre filme. In special despre filmele anului 2010. Parerea mea este ca, din punct de vedere cinematografic, anul 2010 a fost un an destul de bun.

Am avut filme ale unor regizori mari precum David Fincher, Martin Scorsese, Christopher Nolan, Clint Eastwood, Danny Boyle, Daren Aronofksi, fratii Coen, Edgar Wright, s.a.

Au fost cateva animatii foarte reusite, multe filme inspirate din benzi desenate si o multime de remake-uri. A venit timpul sa tragem linie si sa vedem cam ce filme ne-au placut, ce filme ne-au dezamagit si ce filme mai ne-au ramas de vazut din anul acesta.

Pe ultima suta de metri am tras tare si am recuperat pe cat posibil tot ce nu vazusem, dar mi-au mai ramas cateva film foarte importante pe care probabil ca o sa le vad d-abia la anul.

Sunt foarte curioasa care sunt filmele care v-au placut voua in anul acesta. Din pacate sunt cateva extrem de promitoare pe care inca nu am avut ocazia sa le vedem.

Acestea sunt filmele care mi-au atras mie atentia in mod placut anul acesta, dar nu este neaparat un top 10 al celor mai bune filme. Este cat se poate de subiectiv, deci sa nu va aud ca ma intrebati “dar filmul x sau y de ce nu e in lista? 🙂

Cum spuneam, astept si lista voastra (macar top 3).

Mi-au placut filmele:

127 hours I’m still here Winter’s bone I saw the devil Mother Dogtooth Greenberg Kick ass The American My son my son what have ye done Scott Pilgrim vs the world Inception Micmacs The kids are all right. Monsters I am love

De la noi:

Marti dupa craciun Felicia inainte de toate Eu cand vreau sa fluier, fluier

Animatii:

Toy story Iluzionistul Despicable me

Le asteptam cu nerabdare, dar din pacate, rabdarea nu mi-a fost rasplatita. Filmele care m-au dezamagit:

Life during wartime Enter The void The social network Tetsuo: The Bullet Man Devil Trash humpers

Nu am apucat inca sa vad:

Black Swan, True Grit, Biutiful, Cold fish, The King’s Speech

Ia sa va aud si pe voi. Top 3 filme 2010.

Pentru a va reimprospata memoria, va las sa vedeti un montaj foarte reusit (de pe youtube) al celor mai bune filme 2010.

 

 

 

Citește în continuare