Skip to content

Biletele pentru spectacolele celei de-a 32-a editie a Festivalului National de Teatru sunt de astazi la vanzare. Ele se vand pe platforme diferite in functie de locul de desfasurare al spectacolului.

A 32-a editie a Festivalului National de Teatru se va desfasura intre 5 si 13 noiembrie, curatori: Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu si Calin Ciobotari.

Aici puteti citi lista celor 49 de spectacole incluse in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru 2022. Silviu Purcarete, Razvan Mazilu, Leta Popescu, Radu Afrim, Matei Visniec, Carmen Lidia Vidu, Eugen Jebeleanu si Gianina Carbunariu sunt printre regizorii selectati.

Pentru spectacolele din programul FNT care se joaca la Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, Teatrul Nottara, Teatrul Apropo, unteatru si Centrul National al Dansului Bucuresti biletele pot fi achizitionate online pe https://www.mystage.ro/fnt si de la casa de bilete centralizata a TNB (unde contravaloarea biletelor se va putea plati doar numerar), dupa urmatorul program: luni: 10.00-16.00, marti-duminica: 10.00-19.00.

Biletele se pot cumpara usor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar sa va creati cont pentru a cumpara bilete la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricand in contul dumneavoastra sau pe e-mail. Platforma este accesibila si de pe orice dispozitiv mobil. Platile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face in deplina siguranta prin platforma LibraPay, apartinand Libra Internet Bank.

Pentru spectacolele din programul FNT care se joaca la Teatrul Bulandra Bucuresti biletele se pot achizitiona atat online (https://www.eventim.ro/ro/artist/festivalul-national-de-teatru-1097/profile.html si www.blt.ro), cat si de la casele de bilete ale teatrului: Sala „Liviu Ciulei” (Izvor) din Bld. Schitu Magureanu, nr. 1 si Sala „Toma Caragiu” (Icoanei) din Str. Jean Louis Calderon 76A, deschise de luni pana duminica, in intervalul orar 12.00-20.00. 

Pentru spectacolele din programul FNT care se joaca la Teatrul Odeon Bucuresti biletele se pot achizitiona atat online (http://bilete.teatrul-odeon.ro/alege-spectacol), cat si de la casa de bilete a teatrului (Calea Victoriei, nr.40-42), deschisa de luni pana duminica, in intervalul orar 11.30-19.30, cu pauza intre 14.30-15.00.

Pentru cele doua reprezentatii ale spectacolului Millennial History (Resonate Productions Olanda) din data de 5 noiembrie, ora 17.00 si 20.00 care se joaca la Teatrul Excelsior, biletele se pot achizitiona atat online (https://bilet.ro/eveniment/millennial-histoy-to-get-where-we-are-coming-from-10413), cat si de la casa de bilete a teatrului (Str. Academiei, nr. 28), deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul orar 11.00-18.00.

Urmariti-ne pe www.fnt.ro si pe pagina de Facebook a Festivalului National de Teatru, de unde puteti afla toate detaliile privind FNT, programul spectacolelor si evenimentelor conexe.

Citește în continuare