Skip to content

Blake Lively (Gossip Girl) debuteaza ca regizor. Va face un film din romanul grafic „Seconds”

Blake Lively, cunoscuta publicului larg din seria pentru adolescenti Gossip Girl, dar si co-presedinte MET Gala pentru acest an, va regiza adaptarea cinematografica a „Seconds”, un roman grafic din 2014, scris de Scott Pilgrim si Bryan Lee O’Malley.

Filmul o urmareste pe Katie Clay, un chef talentat, care are puterea de a remedia greselile din trecut, dar aceasta abilitate de a schimba evenimentele poate ajunge sa ameninte viata pe care si-a imaginat-o. Cand se trezeste, greseala nu mai exista, insa consecintele actiunilor sale nu dispar. Romanul urmareste aventurile personajului, care prin utilizarea excesiva a acestei capacitati, ii ameninta nu numai viata, ci si spatiul si timpul.

Acesta este primul proiect regizoral al actritei Gossip Girl de cand si-a facut debutul cu videoclipul muzical Taylor Swift „I Bet You Think About Me”.  Pentru munca sa la videoclip, Lively a castigat nominalizari la Premiile Academy of Country Music Awards 2022 pentru regie si productie.

Edgar Wright, care a adaptat serialul lui O’Malley Pilgrim in filmul din 2010 „Scott Pilgrim vs. The World”, a scris scenariul pentru „Seconds” si va produce filmul alaturi de Marc Platt.

Pe langa „Seconds”, Blake Lively urmeaza sa produca si sa joace si in thrillerul Netflix „We Used To Live Here”.

Filmul urmareste o poveste intens dezbatuta pe platforma Reddit, cu o premisa puternica, despre intoarcerea la vechea casa din copilarie doar pentru a realiza ca nu este tocmai ceea ce iti amintesti. Un domn bate la usa si spune ca a locuit in casa respectiva, iar o furtuna de zapada ii prelungeste vizita, iar lucrurile degenereaza.

Pana acum, Blake Lively este cunoscuta pe partea de actorie pentru filme precum „The Rhythm Section”, „A Simple Favor”, „All I See Is You”, „The Shallows”, „Café Society”, „The Age of Adaline”, „Savages”, „Green Lantern”, „The Town”, „Accepted” si „The Sisterhood of the Traveling Pants”, printre altele. De asemenea, ea a jucat in rolul Serena van der Woodsen in Gossip Girl de la The CW intre 2007 si 2012.

Citește în continuare