Skip to content

Bradley Cooper si Lady Gaga in A STAR IS BORN

 Lady Gaga e protagonista unui musical care se va filme in mare parte la Coachella!

 

Dupa ce ne-a dovedit cu nenumarate ocazii ca are talent actoricesc, Bradley Cooper a decis sa treaca de celalalta parte a baricadei, si sa-si faca debutul in regie. Proiectul ales este remake al musicalului A star is Born (1937) de care urma initial sa se ocupe Clint Eastwood. Filmul a avut deja parte de doua remake-uri, cu Judy Garland si Barbra Streisand in roluri centrale.

Noul star va fi chiar Lady Gaga, pe care ai mai vazut-o in Machete Kills, Sin City: A Dame to Kill For dar si in serialul American Horror Story: Hotel, rol ce i-a adus un Glob de Aur. Lady Gaga apare de data asta pe generic cu numele ei real, Stefani Germanotta.

Deocamdata avem doar o prima imagine de pe platoul de filmare dar asteptam cu nerabdare si un trailer. Muzica abordata in acest film este country, asa ca o veti vedea pe Lady Gaga intr-un ipostaza inedita, incercand un nou stil. O parte din filmari vor fi turnate in timpul super-evenimentului Coachella, pentru a surprinde cat mai bine atmosfera de festival. Au mai fost anuntate inca doua nume din distributie – Sam Eliott si Andrew Dice Clay.

Daca filmarile merg conform planului, A Star is Born urmeaza sa fie gata in 2018 premiera fiind programata pe 28 septembrie. Sunteti curiosi ce o sa iasa?

Citește în continuare