Skip to content

Brandul francez de lux Hermès se lanseaza in industria cosmetica

Pentru prima data in 183 de ani, brandul francez de lux Hermès se lanseaza in industria cosmetica. Primele produse Hemes Beauty vor fi o colectie de 24 de rujuri si se vor pune in vanzare sub denumirea Rouge Hermès, acelasi nume pe care brandul l-a folosit pentru colectia de parfumuri a marcii in 2000.

Hermès lanseaza rujuri sustenabile, reutilizabile si personalizate cu un parfum special

Conceptul de rujuri este gandit sub forma sustenabila, oferind un sistem de reumplere. Ambalajul este conceput din metalul utilizat de brand si pentru accesoriile Hermès, iar capacul va fi din portelan alb. O rezerva a rujului va costa 42 de dolari, in timp ce un nou ruj va avea pretul de 67 de dolari. Colectia Rouge Hermès va fi lansata in luna martie a acestui an in peste 35 de tari.

Rujurile vor avea 24 de nuante diferite, produse in cadrul laboratorului Hermès din Normandia cu ingrediente de origine naturala precum ceara de albine, care ofera hidratare buzelor si extract de mure albe, iar culorile rujurilor variaza in functie de finisajul acestora.

 Aducand un omagiu produselor luxoase din patrimoniul marcii Hermès, textura mata a produselor va imita aspectul fin din piele al posetelor Birkin si Kelly, in timp ce finisajul din satin este inspirat din esarfele de matase lansate de brand.

In faza de formulare s-au folosit 75.000 de esantioane de matase si 900 de esantioane de piele pentru a alege culorile perfecte ale rujului. Produsul a fost realizat in doi ani si a fost conceput cu atentie pentru a include un parfum delicat in componenta acestora si un ambalaj reincarcabil, proiectat de Pierre Hardy, directorul de bijuterii si incaltaminte al brandului.  Parfumiera brandului Hermès, Christine Nagel, a creat pentru aceste rujuri un amestec personalizat de arome speciale.

Brandul intentioneaza sa lanseze noi produse de infrumusetare la fiecare 6 luni. Potrivit Wall Street Journal sunt deja in faza de productie fonduri de ten, farduri de pleoape, farduri de obraz si produse de ingrijire a tenului.

Citește în continuare