Skip to content

BRIT Awards 2016 – Castigatori, showuri video

  • envelope icon

Cele mai importante premii din industria muzicala britanica au avut loc miercuri seara la Londra si au reusit sa aduca pe scena unele dintre cele mai tari nume ale momentului si sa ofere un tribut special pentru David Bowie.

Pe scena au urcat Justin Bieber, care a facut un medley intre Sorry si Love Yourself, Adele, Little Mix care au venit cu hitul Black Magic, in timp ce Lorde a fost cea care a cantat pentru David Bowie, dupa doua discuri emotionante venite de la Annie Lennox si Gary Oldman. Rihanna l-a adus alaturi de ea pe scena pe Drake pentru Work, dupa ce si-a facut intrarea pe Consideration, intr-un show cu multe efecte vizuale si lasere. 

 

 

 

 

Castigatori Brit Awards 2016
International Male Solo Artist – Justin Bieber
British Group – Coldplay
International Group – Tame Impala
British Single – Adele – Hello
British Female Solo Artist – Adele
British Male Solo Artist – James Bay
British Breakthrough Act – Catfish& Bottlemen
British Artist Video – One Direction – Drag Me Down
Critics\’ Choice – Jack Garrat
Mastercard British Album of the Year – Adele – 25
International Female Solo Artist – Bork

Adele a plecat acasa, asa cum era de asteptat, cu cele mai importante premii ale serii si intr-un moment emotionat i-a multumit iubitului ei pentru sprijin si i-a dedicat premiile sale fiului sau, pentru ca la final sa cante When We Were Young, piesa aleasa drept urmatorul single. Rihanna a reusit, in final, sa isi promoveze noul album si single, care a urcat pe prima pozitie in Hot 100, mai ales ca vestile despre turneul sau ANTI nu au fost prea bune. 

Ce ziceti, era de asteptat aceasta lista de castigatori? 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *