Skip to content

Toamna aceasta, alegeti sa vedeti orasul dintr-o noua perspectiva, alaturi de editia limitata IQOS 3 DUO Frosted Red

Chiar daca nu ne place sa recunoastem, cei mai multi dintre noi nu apreciem schimbarea. Nici macar cea a anotimpurilor uneori. Nu am vrea sa dam vara pe toamna, dar nici toamna pe iarna,  si uitam sa ne bucuram de ceea ce schimbarea anotimpurilor aduce. Spectacolul toamnei este unul fascinant, abunda in culori contrastante, care se schimba de la o zi la alta. Pentru ca vremea este inca placuta pentru a explora pe indelete orasul, va propunem ca, dupa ce ziua de lucru se incheie, sa alternati sesiunile de binge-watching al serialelor, cu plimbari lungi prin oras. Sau sa schimbati rutina zilnica pentru a descoperi locuri si detalii neasteptate din orasul sau cartierul vostru.

Poate nu ati vazut inca noul grafitti care schimba complet coltul unei strazi din apropierea locuintei tale sau peretii de iedera de un rosu intens, care acopera casele interbelice. Profitati de toamna si de momentul vostru de solitudine, atât cât va mai permite vremea, si experimentati orasul altfel decât ati facut-o pâna acum. Ne-am lasat inspirati de noul dispozitiv IQOS in editie limitata, IQOS 3 DUO Frosted Red, pentru a va face câteva recomandari cu ajutorul carora sa redescoperiti orasul. Cromatica acestei editii limitate a dispozitivului pare a fi inspirata exact din aceasta perioada de schimbare a anotimpurilor. Noul design imbina rosul intens al toamnei cu albastrul rece si metalic al iernii, intr-o asociere inedita. Poate fi comandat de pe iqos.ro sau achizitionat din magazinele IQOS incepând cu 10 noiembrie.

Cartierul Cotroceni

Raiul iederei rosii care deseneaza peretii caselor boieresti, cartierul cu parfumul altor timpuri prin care trebuie sa-ti faci drum neaparat oricând, dar in mod special toamna. Delectati-va ochii cu arhitectura superba a caselor care ascund povesti de demult. In drumul vostru, este aproape musai sa va opriti la celebrele trepte de lânga Infinitea, cele mai instagramate trepte din Bucuresti, care amintesc de omoloagele lor din Montmartre. Imortalizeaza momentul pe scarile colorate si continua-ti plimbarea apoi pe strazile linistite si infrunzite ale cartierului.

Parcul Carol, Dealul Filaret si singura strada in trepte a Bucurestiului   

Daca va plac parcurile, dar v-ati plictisit de Cismigiu, puteti incerca sa va plimbati prin Parcul Carol si sa urcati apoi pe Dealul Filaret. Chiar inainte de Autogara Filaret, se afla singura strada exclusiv din trepte din Bucuresti, care se incheie in cel mai inalt punct natural din capitala. Treptele au fost in câteva rânduri acoperite de grafitti-uri spectaculoase, care au atras atentia multor bucuresteni.

Street Art x arhitectura x toamna = plimbarea perfecta

Pentru iubitorii de arta stradala, imbinata coerent cu arhitectura cartierelor celebre ale orasului, un traseu interesant este cel care porneste de pe Arthur Verona, cea mai vie si colorata strada din capitala, care devine frecvent si pietonala. Grafitti-urile de pe Verona se schimba constant. De acolo, puteti merge agale sa mai vedeti inca o data celebrul mural realizat de Sweet Damage Crew pe strada General Eremia Grigorescu, care umple de culoare zona, dar si feed-ul Instagram-ului.

IQOS nu este lipsit de riscuri si este destinat exclusiv fumatorilor adulti care altfel ar continua sa fumeze.

Citește în continuare