Skip to content

Cabana din „Anatomia unei prabusiri”, film cu 5 nominalizari la Oscar 2024, poate fi inchiriata pe Airbnb.

Cu cateva zile inainte de a afla ce trofee va obtine lungmetrajul “Anatomia unei prabusiri” la premiile Oscar 2024, casa in care au avut loc filmarile a fost scoasa la inchiriere pe Airbnb. Este o sansa perfecta pentru cei care au vazut pelicula si sunt pasionati sa petreaca cateva nopti pe fostul platou de filmare al unei productii care a scris istorie.

Filmul care a fost lansat si in cinematografele romanesti in toamna anului trecut se bucura de un succes incredibil si este favorit sa obtina cel putin unul sau doua premii Oscar la gala care va avea loc duminica seara la Los Angeles. 

In regia lui Justine Triet, pe un scenariu scris alaturi de Arthur Harrari, “Anatomia unei prabusiri” (Anatomy of a fall, Anatomie d’une chute) a fost lansat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes unde a castigat Palme d’Or. La inceputul acestui an, pelicula care o are in rolul principal pe Sandra Huller a obtinut doua Globuri de Aur si un BAFTA. In prezent se afla in cursa Oscar 2024 pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai buna actrita, cel mai bun scenariu original si cel mai bun montaj.

Filmul ii urmareste pe Sandra, Samuel si pe fiul lor cu deficiente de vedere, Daniel, care locuiesc de un an intr-o zona montana izolata. Cand Samuel este gasit mort in fata casei, incepe o ancheta pentru a investiga moartea lui petrecuta in circumstante suspecte. Sandra este imediat pusa sub acuzare, in ciuda intrebarii ramase fara raspuns: A fost sinucidere sau crima? Un an mai tarziu, Daniel asista la procesul mamei sale, care se dovedeste o adevarata disectie a relatiei de cuplu a parintilor sai.

Pe Airbnb este inchiriata o parte din cabana Fjällstuga de la balconul careia a cazul Samuel. Desi ar putea parea un loc de vacanta sinistru, este un spatiu cald si primitor.

Cabana este listata pe Airbnb cu denumirea de “Chalet cosy à la montagne” (chalet primitor la munte). Se afla la o altitudine de 1.400 de metri in satul Villarembert si are patru locuri de cazare, fiind ideal pentru gazduit schiori, snowboarderi si excursionisti. 

Apartamentul face parte dintr-un duplex cu terasa privata la parter. Exista doua dormitoare (unul matrimonial si altul cu doua paturi de o persoana), o zona de sufragerie deschisa spre bucatarie si o baie cu dus italian si toaleta.

Decorul este discret, specific zonei rustice montane, perfect pentru o familie de patru persoane. La exterior exista inclusiv o cabina pentru depozitat biciclete si loc de parcare privat.

Locuinta face parte dintr-o veche ferma renovata. Se afla cateva minute de traseele de drumetie, la  5 minute cu masina de Corbier si la 10 minute de Toussuire, ambele statiuni din zona de schi Sybelles.

Pentru bucuria parintilor adolescenti, cabana nu are wifi, in descrierea de pe Airbnb oaspetii sunt indemnati sa profite de sejur pentru a redescoperi alte activitati de petrecere a timpului liber decat cele legate de internet.

Mai multe detalii despre inchiriere gasiti aici.

Citește în continuare