Skip to content

Au inceput inscrierile pentru competitiile de scurt metraje la Festivalul Anonimul. Festivalul se desfasoara intre 12 si 18 august.

Festivalul International de Film ANONIMUL anunta deschis CALL-ul pentru COMPETITIILE DE SCURTMETRAJ ANONIMUL 2024.

Pe http://www.festival-anonimul.ro gasiti toate informatiile, regulamentul complet si formularul de inscriere, iar link-urile directe catre formularele de inscriere sunt mai jos:
Competitia nationala: https://bit.ly/CompetitieScurtmetrajeANONIMUL2024
Competitia Internationala: https://bit.ly/ShortFilmCompetitionANONIMUL2024


„De-a lungul anilor, la Anonimul s-au vazut cele mai importante scurtmetraje romanesti atat ale noilor generatii de regizori, cat si ale unor cineasti consacrati. Publicul festivalului a putut astfel sa descopere in premiera diferite filme in format scurt care, altfel, si-ar gasi cu greu drumul spre spectatori, si sa stea de vorba cu cei care le-au realizat. Si sa asiste la aparitia unor voci si directii noi din cinematografie. Sunt nerabdator sa aflu care sunt noile propuneri de scurtmetraj, finalizate in ultimul an, si apoi, in august, sa le vedem impreuna pe cele mai promitatoare dintre ele, pe ecran mare, in decorul natural unic de la Sfantu Gheorghe.” spune Ionut Mares, selectionerul competitiilor.


Festivalul are doua sectiuni competitive pentru scurtmetraj: nationala si internationala. Premiile pentru fiecare dintre ele fiind de 1000 de euro. Un al treilea premiu – Ovidiu Bose Pastina – in valoare de 1000 de euro, va fi acordat de catre Fundatia Anonimul unuia dintre filmele din cele doua competitii.

Cea de-a 21-a editie a festivalului va avea loc loc intre 12-18 august 2024 la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

Citește în continuare