Skip to content

Casa din „Breakfast la Tiffany’s” se poate inchiria. Personajul lui Audrey Hepburn organiza aici petreceri spectaculoase

Daca drumurile va duc la New York, casa din „Breakfast la Tiffany’s” se poate inchiria printr-un portal de servicii de lux, disponibil doar membrilor. Casa se afla in Upper East Side din New York si aproape 60 de ani mai tarziu de cand a fost utilizata pentru celebrul film cu Audrey Hepburn, este inca spectaculoasa.

Cladirea din 1910 a fost vanduta cu 7,4 milioane de dolari in 2014, iar acum a fost transformata intr-o proprietate numita „The Hepburn”. Pentru a putea rezerva proprietatea, este nevoie de card de membru al clubului Inspirato, care detine proprietatea, unde pe langa costurile cu inchirierea propriu-zisa, exista si o taxa lunara de membru.

Casa are 4.465 de metri patrati si cuprinde patru dormitoare, fiecare cu baie proprie, mai multe camere de zi, o biblioteca, o sera, bar, crama, patio si doua terase. Separat, mai exista si o bucatarie si o chicineta – toate complet mobilate.

Un aspect interesant este ca pentru filmari, s-au folosit doar decorurile exterioare, locul unde personajul lui Andrey Hepburn organiza petreceri era creat in studiouri. Chiar si asa, usile din fata si accentele arhitecturale sunt imediat recunoscute de oricine a vazut filmul, iar singura diferenta actuala vizibila este disparitia copertinelor cu dungi verzi si albe peste ferestre.

Audrey Hepburn (1929 – 1993) continua sa fascineze cu gratia si eleganta sa, cu stilul propriu atat de bine definit incat rezista de zeci de ani impotriva oricaror tendinte promovate de marile branduri de moda sau de make up.

In imaginea publica Audrey a avut intotdeauna un calm si o discretie care au generat si mai mult interes, acasa – conform fiului sau, Luca Dotti – a avut o viata care ar parea plictisitoare, dar care a inclus foarte multa disciplina. Secretul siluetei sale ca de balerina a venit din doua reguli pe care nu le-a incalcat niciodata: alimentatie fructe si legume de sezon si gimnastica ca de balerina, la bara, in fiecare zi.

Citește în continuare