Skip to content

Pentru doar 30 de dolari pe noapte, fanii pot inchiria vila din “Printul din Bel Air”. Proprietarul casei e Will Smith, care a sarbatorit aniversarea de 30 de ani a serialului cu o reuniune a colegilor

Will Smith a fanii pe Instagram ca pentru cinci zile, vila in care s-a filmat serialul “Printul din Bel Air” este disponibila pentru inchiriat pe Airbnb. Din cauza pandemiei, anuntul este valabil doar pentru fanii serialului care se afla in Los Angeles. Pretul pentru inchiriere este de doar 30 de dolari, cate un dolar pentru fiecare an aniversar de “Printul din Bel Air”, insa pentru o perioada de cinci zile.

Proprietarul vilei din “Printul din Bel Air” este chiar Will Smith, asadar el este cel care va inmana cheile oaspetilor. In descrierea disponibila pe platforma Airbnb, Will Smith mentioneaza ca arata la fel de bine ca atunci cand a vazut-o pentru prima data, fiind disponibile un dormitor, baia, zona de masa, spatiul exterior si piscina.

Ca extra beneficii, proprietarul promite o noua pereche de Nike Jordans, disponibilitatea de a folosi aparatura lui DJ Jazzy Jeff pentru a asculta muzica, garderoba din film si prezenta digitala a lui Jazz Jeff.

“Printul din Bel Air” a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri ale anilor 90, cu sase sezoane care au fost filmate in perioada 1990-1996. Pentru reuniunea de 30 de ani, Will Smith a pregatit un episod special cu personajele din serial care este disponibil pe HBO Max

De curand, Will Smith a publicat cateva poze cu fostii sai colegi, Alfonso Ribeiro (Carlton Banks), Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Daphne Maxwell Reid (Aunt Viv), Joseph Marcell (Geoffrey), si DJ Jazzy Jeff (Jazz), dar si cu Janet Hubert, cea care a interpretat-o pe Aunt Viv pentru primele trei sezoane inainte de a fi inlocuita de Maxwell Reid. Janet Hubert a incheiat seria din cauza neintelegerilor cu Will Smith, pe care l-a criticat de mai multe ori public pentru felul in care s-a purtat cu ea pe platourile de filmare.

HBO Max a anuntat ca episodul special din “Printul din Bel Air” va fi disponible publicului de Ziua Recunostintei, pe 26 noiembrie.

Citește în continuare