Skip to content

Castigatorii Brit Awards 2013 – show-uri video, poze

  • envelope icon

Industria muzicala britanica a avut marea seara pe 20 februarie. Brit Awards 2013 si-au ales castigatorii, mai mult sau mai putin surprinzatori. Justin Timberlake, Taylor Swift si Emeli Sande au fost printre cei care au urcat pe scena pentru a face show.

Marii castigatori ai serii au fost, fara indoiala, Emeli Sande si Ben Howard, in timp ce Frank Ocean a primit premiul pentru International Male Artist. Muzica americana a fost apreciata, Lana del Rey primind trofeul pentru International Female Artist iar The Black Keys plecand acasa cu cel pentru International Group.

Justin Timberlake a urcat pe scena, din nou la costum, pentru a interpreta Mirrors, piesa pe care ne-a oferit-o saptamana trecuta. Interpretarea a fost superba si ne bucuram sa il vedem din nou acolo unde ii este locul, pe scena.

Taylor Swift nu putea lipsi si a cantat hitul ei We Are Never Ever Getting Back Together, in timp ce One Direction au oferit un medley ce include si noul single dedicat unei actiuni caritabile. Mumford and Sons, castigatorii Brtitish Group au venit cu hitul lor I Will Wait. Evident, pe scena trebuia sa urce si cea care promite sa cucereasca si piata americana dupa ce a ajuns sa domine Marea Britanie – Emeli Sande.

Mumford & Sons


 

Emeli Sande – Clown


 

 

Emeli Sande – Next to Me


 

Taylor Swift

Mai jos aveti intreaga lista a castigatorilor, nu avem partea de prea multe surprize.

British Breakthrough Act: Ben Howard
British Female Solo Artist: Emeli Sande
British Group: Mumford & Sons


British Live Act: Coldplay
British Male Solo Artist: Ben Howard
BRITs Global Success Award: One Direction
British Producer of the Year: Paul Epworth


Special Recognition Award: War Child UK
Critics\’ Choice Award :Tom Odell
International Group: The Black Keys


International Female Solo Artist: Lana Del Rey
International Male Solo Artist: Frank Ocean
British Single: Adele Skyfall
British Album of the Year: Emeli Sande – Our Version of Events

Paul Epworth este cel alaturi de care Adele a tot lucrat, fiind producatorul responsabil pentru inca un hit, de data aceasta pe coloana sonora a filmului din seria James Bond – Skyfall. Despre Tom Odell am tot povestit, este un tanar promitator si abia astept sa ascult albumul sau, mai ales ca pana acum criticii muzicali britanici nu au ales prost atunci cand au dat premiul la aceasta categorie.

Justin Timberlake a fost impecabil ca de obicei, iar cel mai probabil Mirrors este urmatorul sau single, Suit & Tie a fost primit foarte bine si zvonurile despre un turneu cu un Jay- Z se intetest. Chiar daca a mai cantat doua piese noi de pe indelung asteptatul The 20/20 Experience, parca Mirrors se potriveste mai bine pentru a trage albumul in sus.

Sunteti de acord cu felul in care s-au acordat premiile? Favoritii vostri au primit ceva?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *