Skip to content

Cat Music Radio Days – un eveniment care a strans impreuna toti artistii Cat Music

Cei mai importanti oameni de radio, vedete de top, muzica live, videoclipuri difuzate in avanpremiera, pe scurt asa a fost “Cat Music Radio Days”, un eveniment exclusivist, destinat oamenilor de radio si celor din televiziunile muzicale, artistilor Cat Music , managerilor acestora si partenerilor corporatisti ai casei de discuri, alaturi de sponsorii si partenerii evenimentului.

Demarat la orele 21.00, “team building-ul” Cat Music a reunit peste 200 dintre cei mai importante nume din show-biz-ul romanesc, cei mai apropiati parteneri ai casei de discuri. Startul petrecerii a fost dat de speech-ul lui Dan Popi, CEO Cat Music, urmat de o scurta prezentare a unora dintre cele mai importante momente din istoria casei de discuri.

La orele 21.45 toti cei prezenti au putut urmari in avanpremiera cel mai recent videoclip al Andreei Banica, “Electrified”, urmat de un concert live al trupei “Mandinga” si ei proaspat semnati la Cat Music.

Tot in avanpremiera, baietii de la Voltaj au lansat videoclipul celui mai nou single, “Da vina pe…VOLTAJ” si au observat “pe viu” reactiile tuturor celor prezenti.

Ca o surpriza pentru toti, primul eveniment din seria “Cat Music Radio Days” a insemnat si prima petrecere in care pe lista invitatilor a figurat si trupa Iris, proaspat intrata in portofoliul casei de discuri.

 

Cred ca primul eveniment Cat Music Radio Days a iesit foarte bine si multi mi-au spus ca trebuia sa facem mai demult asa ceva. Nu a fost o petrecere obisnuita de firma de showbiz, la care vezi mereu aceleasi figuri, nu neaparat respectabile, dar bineinteles “mondene”. Am fost in familie, cu prietenii nostri de la radio, toti artistii Cat Music, parteneri din corporatii, multi oameni cu adevarat valorosi, dar care se vad rar la televizor”, povesteste Dan Popi.

Cat Music Radio Days s-a incheiat tarziu in noapte, cu promisiunea ca acesta sa fi fost doar inceputul unei serii de evenimente. Mai jos aveti mai multe poze de acolo cu Andreea Balan, Andreea Banica, Anna Lesko, Smiley, Adi Cristescu, Costi Ionita, Mandinga, Gipsy Casual, Voxis, Stella, Iris, Leo Iorga, Laurentiu Duta, VH2, Nico, Impact, Gabi Huiban, Narcotic Sound, Sunrise INC si altii.

Citește în continuare