Skip to content

Inca doua noi roluri pt Cate Blanchett, in filme regizate de James Gray si Adam McKay

In timp ce Hollywood-ul asteapta sa-si reia activitatea, unii actori merg la castinguri, iar altii isi negociaza contracte pentru filme noi.

Pentru Cate Blanchett, castigatoarea a doua premii Oscar, a fost o perioada aglomerata. La inceputul lunii mai, actrita a acceptat rolul Lilith in adapatarea lui Eli Roth pentru cinematografe a jocului video “Borderlands”, iar acum a semnat pentru doua roluri din filmele care vor fi regizate de Adam McKay si James Gray.

James Gray este un regizor si scenarist american cunoscut pentru “The Yards” (2000), “We Own the Night” (2007), “Two Lovers” (2008) si “The Immigrant” (2013), toate nominalizate la Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes


Regizorul a afirmat de anul trecut ca “Armaggedon Time” va fi scris si regizat impreuna cu partenerii sai de la RT Features, casa de productie braziliana a carui fondator este Rodrigo Teixeira, cu care a facut si “Ad Astra” in 2019.

Filmul spune povestea bazata pe experientele proprii ale lui Gray din orasul sau natal Queens, New York. Actiunea se petrece la mijlocul anilor ’80 la Kew – Forest School, o scoala particulara in care Fred Trump a facut parte din consiliul de administratie, iar Donald Trump a fost student. Personajul principal va fi directorul scolii.

Adam McKay este un regizor, producator, scenarist, comediant american, cunoscut pentru filmele “Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004), “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” (2006), “Step Brothers” (2008), “The Other Guys” (2010) si “Anchorman 2: The Legend Continues” (2013), in care Will Ferrell este coscenarist

Adam McKay

Noul sau film, “Don’t Look Up”, o comedie a dezastrelor, va fi disponibila pe Netflix si o are deja in distributie pe Jennifer Lawrence, premiata cu un Oscar si trei Golden Globe pentru rolurile din “Silver Linings Playbook” (2012), “Joy” (2015) si “American Hustle” (2013).

Filmul a fost anuntat in februarie si va prezenta povestea a doi astronomi care pornesc intr-un turneu media pentru a avertiza omenirea despre un asteroid care ar putea distruge Pamantul.

McKay il va scrie si il va regiza, iar acest lucru va marca primul sau film pentru o platforma de streaming.

La inceputul anului Cate Blanchett a terminat filmarile pentru thriller-ul lui Guillermo Toro, “Nightmare Alley”, in care joaca alaturi de Bradley Cooper. In prezent ea poate fi vazuta in serialul “Mrs. America”, o productie Hulu si FX Production, distribuit in Romania de HBO.

Citește în continuare