Skip to content

Ce vedem azi in online: Vlad Ivanov, Juliette Binoche, Placido Domingo

Pentru prima zi de week end, ca sa o celebram, urban.ro are o selectie de programe internationale exceptionale difuzate astazi in online. Bonus: un documentar lansat ieri pentru iubitorii de curse de masini.

Astazi de la ora 19.00 Teatrul Bulandra prezinta online o inregistrare a spectacolului “Omul cel bun din Seciuan”, o montare de Andrei Serban cu o distributie impresionanta: Vlad Ivanov, Ana Ularu/Alexandra Fasola, Catalin Babliuc/ Alexandru Potocean, Rodica Mandache, Manuela Ciucur, Mirela Gorea, Ana Covalciuc.

Spectacolul a fost nominalizat la premiile UNITER in 6 categorii.

Spectacolul poate fi vazut pe pagina de facebook a teatrului aici

La Unteatru puteti vedea LIVE din cladirea teatrului, dar cu sala goala, Conu’ Leonida fata cu reactiunea” de Ion Luca Caragiale,  tot de la ora 19.00 In distributie Cristna Casian Florina Glezne, Ionut Grama.

Il puteti urmari aici.

Platforma unlimited.tiff.ro pune la dispozitie gratuit in fiecare week end de la ora 21.00 un film fain. ATENTIE. FILMUL E LA LIBER DOAR DE LA ORA 21.00; urmand ca apoi sa fie la abonament.

Astazi de la ora 21.00 vedem o comedie dulce amara despre iubirile dintre scriitori, realizata de un regizor genial Olivier Assayas. Filmul se numeste Vieți duble / Doubles vies si ii are in rolurile principale pe Guillaume Canet, Juliette Binoche.

 Filmele propuse pot fi accesate gratuit de oricine, pe teritoriul Romaniei, doar de la ora anuntata. Ulterior, ele vor fi disponibile doar pentru abonați. 

Daca aveti prieteni si rude care nu mai locuiesc in tara, anuntati-i ca exista pe aceeasi platforma primele 10 titluri disponibile gratuit de oriunde în lume, pe unlimited.tiff.ro. Sunt filme-document din catalogul Fundatiei de Arte Vizuale – printre ele Via Regis, un film-confesiune cu Regele Mihai, Exploratorul, despre viața remarcabilului om de stiinta Emil Racovita, Memoria de piatra sau Lindenfeld 1994. Lista lor se va mari in perioada urmatoare.

Opera de stat din Berlin transmite in aceasta seara un spectacol exceptional Macbeth, cu Plácido Domingo, Anna Netrebko, Kwangchul Youn, Fabio Sartori.

 Dirijor: Daniel Barenboim Regie: Harry Kupfer

Il puteti urmari aici.

Filarmonica din Berlin are si ea un program exceptional pentru astazi: Mahler’s Symphony of a Thousant – Simfonia nr 8.

Dirijor: Sir Simon Rattle

Program:

Antonio Lotti
Crucifixus in C minor for chorus of eight voices

Thomas Tallis
“Spem in alium”, 40-part motet

Gustav Mahler
Symphony No. 8 “Symphony of a Thousand”

Concertul poate fi urmarit aici, e nevoie de cont – care este gratis pentru primele 30 de zile.

Bonus: Pentru pasionatii de curse,  a fost lansat ieri documentarul participarii Porsche la doua curse care s-au desfasurat back to back –  24h of Le Mans , 24h of the Nürburgring. ENDURANCE  este povestea din spatele acestor curse, o puteti vedea integral mai jos

Citește în continuare