Skip to content

Cele mai frumoase aparitii ale Primei Doamne Carmen Iohannis din primii 5 ani de mandat ai presedintelui Iohannis

  • envelope icon

Sub cultura comunismului si intr-o tara a patriarhatului, Romania se afla intr-o dilema foarte mare in ceea ce priveste institutia Primei Doamne: pe de o  parte nu isi doreste nicio prezenta feminina in fruntea tarii, pe de alta parte ravneste la aparitiile altor prime doamne ale lumii si si-ar dori sa aiba un asemenea exemplu.

Privind inapoi catre cei 5 ani ai primului mandat ai domnului Klaus Iohannis, criticii n-au putut spune niciodata despre Prima Doamna lucruri negative despre educatia sa sau decenta si bunul simt (a ales sa ramana profesoara la Sibiu si sa-l insoteasca pe presedinte doar cand protocolul de stat o impunea).

Asa ca majoritatea criticilor a ales sa vorbeasca despre tinutele vestimentare la care, cum altfel, ne pricepem toti.

Urban.ro isi doreste ca in acest al doilea mandat al presedintelui Iohannis, Prima Doamna Carmen Iohannis sa vorbeasca mai mult despre educatie cu entuziasmul care ii face pe elevii sai sa o iubeasca mult, sa-si aleaga cateva teme de dezbatere publica pe educatie si sa le repete in spatiul public pana vor ajunge in cele mai indepartate colturi ale tarii.

Avem atat de mult nevoie de exemple in educatie, in stil, in bun simt.

Va prezentam o selectie a celor mai frumoase aparitii publice ale Primei Doamne a Romaniei, Carmen Iohannis, rugandu-va sa remarcati si discretia machiajului (intr-o tara in care imitam femeile orientale in make up) si simplitatea frantuzeasca a coafurii (tocmai am avut exemple de multe impletituri in coc).

  • envelope icon

7 comentarii la “Cele mai frumoase aparitii ale Primei Doamne Carmen Iohannis din primii 5 ani de mandat ai presedintelui Iohannis

  1. Felicitări pentru frumosul articol !…m-am bucurat sa recunosc multe dintre tinutele pe care noi in Atelierele ELLIS le-am creat special pentru frumoasa noastră Prima Doamnă, majoritatea….Am contorizat cu bucurie peste 35 de ținute purtand semnatura Eli Laslean pe care Dna Carmen Iohannis le-a purtat in acesti ani in intalnirile oficiale. Este o mare onoare pt mine, respect pt articolul dvs !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *