Skip to content

Cele mai HOT poze cu Anda Adam!

Anda Adam a fost mereu una dintre prezentele provocatoare din show-biz-ul de la noi. Cantareata care s-a facut remarcata prin intermediul colaborarii cu trupa RACLA a ajuns apoi sa fie difuzata in heavy rotation cu hituri ca Selecta, iar intre timp a trecut la o imagine mai cuminte, dar la fel de senzuala. 

 

Anda Adam se facea cunoscuta in 1999, cand canta Nu ma uita alaturi de RACLA, pentru ca la inceputul anilor 2000 sa inceapa sa lucreze alaturi de Marius Moga. Aceasta colaborare s-a tradus in mai multe hituri precum Selecta, in featuring cu Alex Velea, urmat apoi de Ajutor, Nai Nai si Ochii tai.

In 2009, Anda Adam lansa albumul Queen of Hearts, care a dat piese precum Punani, un track foarte discutat la momentul respectiv datorita titlului, sau Sufletul meu, care a devenit una dintre cele mai difuzate piese ale acelui an.

Incepand cu 2010, Anda Adam s-a orientat spre muzica dance/club si a lansat piesa Love On You, care a devenit un succes international, fiind licentiata in mai multe tari. Au urmat Show Me, Trust si cunoscutul pAnda mAdam. A mai lansat Amo, Say Goodbye, Daca ar fi, iar mai recent am ascultat-o cu Poate fata, Gloate oarbe si Seri de mai, in featuring cu CRBL. Anda Adam a colaborat din nou cu RACLA pentru continuarea povestii lansata in 1999 si au lansat Nu te-am uitat, iar cantareata a venit si cu un nou single solo, Save Me Tonight.

Care e piesa voastra preferata de la Anda Adam?

Citește în continuare