Skip to content

Chris Brown invata cum sa sa poarte cu femeile in „Think like a man” (trailer)

Luni va povesteam cat de sensibile devin femeile atunci cand sunt insarcinate iar azi e timpul sa vedem cat de insensibili sunt unii barbati:)
Reformulez: a aparut un trailer neinteresant pe care nici nu vi-l aratam daca nu aparea Chris Brown.:)


 

Comedie romantica Think like a man urmareste 4 barbati care au probleme cu femeile din viata lor, dintr-un motiv cat se poate de simplu: nu stiu cum sa se poarte cu ele. Iar cand vine vorba de barbati care nu stiu sa se poarta cu femeile, Chris Brown un exemplar cu un cazier de toata frumusetea. Poate incearca cumva sa-si spele pacatele.
Filmul nu se concentreaza doar pe cei 4 barbati, ci mai ales pe iubitele lor, care isi schimba radical comportamenul, fiind inspirate de cartea motivationala dupa care au ecranizat si filmul, Act Like a Lady, Think Like a Man.

Filmul este regizat de Tim Story (Fantastic Four,Taxi) iar actorii care apar alaturi de Chris sunt Kevin Hart, Kelly Rowland, Taraji P. Henson, Michael Ealy, LaLa Vazquez, Arielle Kebbel si Meagan Good.
Chris Brown a mai avut cateva tentative de actorie- anul trecut l-ati putut urmari in Takers alaturi de Matt Dillon, iar in momentul de fata mai lucreaza la inca doua filme.
In SUA, filmul va avea premiera pe 9 martie.
Ce ziceti de Chris? Il prinde rolul?
Alti cantareti care s-au apucat de actorie gasiti aici.

Citește în continuare