Skip to content

Chris Martin de la Coldplay alaturi de trupa de K-Pop BTS urmeaza sa fie parte din seria Youtube “Released”. Seria ofera intalniri cu vedete diferite care stau de vorba despre muzica lor

Inca de anul trecut, Youtube a lansat “Released”, o serie originala a platformei, in care in fiecare saptamana, joi noapte, artisti diferiti povestesc impreuna despre muzica lor, creand astfel o altfel de colaborare. Paul McCartney si Chris Rock sau Billy Idol si Miley Cyrus au mai conversat in acest format, iar acum urmeaza Chris Martin si cea mai populara trupa de K-Pop, BTS.

BTS urmeaza sa apara in acest episod joi, 9 septembrie 2021, care va duce direct la premiera filmului „Permission to Dance” din 10 septembrie. Trupei i se va alatura si liderul Coldplay, Chris Martin, pentru o conversatie despre ceea ce a inspirat provocarea #PermissiontoDance pe YouTube Shorts, printre alte subiecte.

Trupa BTS a lansat o provocare timp de trei saptamani, care a inceput pe 23 iulie, prin care si-au incurajat publicul sa faca videoclipuri de 15 secunde pe YouTube Shorts, incorporand gesturile „International Sign” pentru „Joy”, „Dance” si „Peace”. Prin aceasta provocare, acestia au ajuns si la publicul hipoacustic, despre care J-Hope, unul dintre membrii trupei a explicat pentru publicatia People ca astfel “ne-a permis sa raspandim energia pozitiva a muzicii noastre catre un public mai larg la care poate nu am ajuns pana acum”.

Episodul special va contine, de asemenea, o selectie de Shorts din provocarea creata de fanii BTS din intreaga lume, inclusiv SUA, India, Rusia, Coreea de Sud, Regatul Unit si altele.

BTS este una dintre cele mai populare trupe ale momentului, care detine nenumarate recoduri mondiale dobandite cu ajutorul fanilor, de la „cele mai multe vizualizari simultane pentru un videoclip muzical de pe YouTube Premieres”, cu peste 3 milioane de vizualizari care au avut loc in acelasi timp pentru piesa Dynamite, la „Cele mai multe vizualizari pentru un concert transmis in direct” si „Cel mai bine vandut album din Coreea de Sud”, pentru „Map of the Soul: 7”. 

Citește în continuare