Skip to content

La Cinema-ul din Parcul IOR vedeti in aceasta saptamana. „The Batman”, „Top Gun: Maverick”, „Dune”, „House of Gucci” sau „Paw Patrol The Movie”

Caravana Orange Pop-Up Cinema are ultima oprire de anul acesta in parcul Ioan Alexandru Cuza (I.O.R.), in perioada 13-18 septembrie. Programul complet poate fi vazut aici, si include filme precum „Thor: Love and Thunder”, „The Batman”, „Top Gun: Maverick”, dar si blockbusterele „Dune”, „House of Gucci” sau „Paw Patrol The Movie”.

Filmele se pot viziona contra cost, iar banii vor fi donati catre Fundatia Orange pentru sustinerea programului Digitaliada, proiect care promoveaza folosirea resurselor digitale in educatie, pentru a creste performantele scolare ale elevilor.

Programul incepe marti cu „Dune” (2021), de la 19.30, in regia lui Denis Villeneuve, cu Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Jason Momoa, Oscar Isaac si Javier Bardem. „Dune” a castigat 6 premii Oscar – „Cel mai bun montaj”, „Cea mai buna imagine”, „Cea mai buna scenografie”, „Cele mai bune efecte vizuale”, „Cea mai buna coloana sonora”, „Cel mai bun sunet”) si Globul de Aur pentru cea mai buna coloana sonora, avand si 10 nominalizari BAFTA. Miercuri se va proiecta „Thor: Love and Thunder”, iar joi, „The Batman”.

In weekend, sunt proiectate mai multe filme, dupa cum urmeaza: vineri – de la 19.30 „Jungle Cruise”, iar apoi de la 22.45, „Wrath of Man”. Sambata, de la 10.30, copiii sunt invitati la „Paw Patrol The Movie”, iar seara, de la 19.30, au loc proiectiile „Top Gun: Maverick” si de la 22.15, „House of Gucci”.

Duminica dimineata este programat „Encanto”, o poveste animata pentru toata familia, iar de la 19.30, „Jurassic World Dominion”.

“Encanto” este un muzical animat, creatie Disney, care se petrece in Columbia si o are ca protagonista pe Mirabel Madrigal (vocea ii apartine lui Stephanie Beatriz), cea mai tanara nepoata a unei familii care isi protejeaza satul fermecat cu puterile magice pe care le au de doua generatii.

Anul acesta, caravana a fost in Sinaia, Oradea, Iasi, Galati si Timisoara.

Citește în continuare