Skip to content

Atentie! S-au mai pus in vanzare cateva bilete Coldplay la Arena Nationala din Bucuresti. Un lounge este deschis de la ora 12 pentru cei care vin din tara, linii speciale de transport in comun. Nu exista parcare speciala.

photo credit James Marcus Haney

Maine si poimaine romanii dar si foarte multi turisti din alte tari vor vedea la Bucuresti unul dintre cele mai indragite show-uri ale momentului Coldplay Music Of The Spheres.In urma cu doar cateva minute , la ora 16 (11 iunie), s-au mai pus in vanzare cateva bilete.

le gasiti aici si aici

La evenimente sunt asteptati aproximativ cincizeci de mii de fani in fiecare zi. In deschidere vor canta: „The Open Acts”: Maisie Peters (UK) si EMAA (RO).

Cateva informatii foarte importante pentru cei care experimenteaza un concert Coldplay pentru prima data.

Pentru cei care vin din alta tara sau din afara Bucurestiului si vor sa ramana in aproprierea stadionului pana la deschiderea oficiala a portilor, e amenajat un spatiu special incepand cu ora 12, in zona intrarii din Maior Ion Coravu Aceasta zona va fi configurata ca un lounge cu baruri, 𝗳𝗼𝗼𝗱 𝘁𝗿𝘂𝗰𝗸, zona pentru fani de unde pot cumpara materiale promotionale ale trupei.

Accesul publicului pe stadion se va face de la oara 17.00 prin cele trei intrari desemnate de pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu si Bulevardul Pierre de Coubertin.

Pentru a evita eventualele aglomerari, organizatorii recomanda participantilor sa tina cont de zona pentru care au cumparat bilete si sa intre pe artera desemnata. Accesul fiecarui participant in spatiul evenimentului se va face exclusiv prin intrarea indicata.

Accesul in zona de asteptare de la Maior Ion Coravu nu asigura intrarea la eveniment inainte de deschiderea portilor.

EMAA este asteptata sa urce pe scena la ora 18:30, Maisie Peters va canta in jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va incepe in jurul orei 20:30. Spectatorii sunt rugati sa retina ca programul este aproximativ si, datorita naturii evenimentelor live, acesta poate suferi modificari independente de organizatori.

Restrictii de trafic si linii speciale de transport in comun care au fost create de Primaria Capitalei.

In vederea desfasurarii fluide a evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Pierre de Coubertin intre Str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in stadionul Arena Nationala. Incepand cu ora 08:00 in zilele de 12 si 13 iunie 2024, liniile de transport 86, 87, 90, 104, 143 si 700 vor opera pe trasee modificate.

Linia 86 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Dridu” si intersectia Str. Vatra Luminoasã/Str. Tony Bulandra, apoi va urma un traseu modificat pe Str. Tony Bulandra, cu intoarcere in Depoul Vatra Luminoasa.

Linia 87 va circula intre statia „Piata Romana” si intersectia Str. Vatra Luminoasa/Str. Tony Bulandra, apoi va urma un traseu modificat pe Str. Tony Bulandra, cu intoarcere in Depoul Vatra Luminoasa.

Linia 90 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Semanatoarea” si intersectia Str. Vatra Luminoasa/ Str. Tony Bulandra, apoi va urma un traseu modificat pe Str. Tony Bulandra, cu intoarcere in Depoul Vatra Luminoasa.

Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Complex Comercial Pantelimon” si intersectia Sos. lancului/ Bd. Pierre de Coubertin, apoi va urma un traseu modificat in ambele sensuri pe Sos. lancului, Sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

Linia 143 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Bucur Obor” si intersectia Str. Baicului/ Sos. Pantelimon, apoi va urma un traseu modificat pe Sos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gärii Obor, pana la terminalul „Baicului” (linii 69, 85, 382), cu intoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Linia 700 va functiona cu 6 autobuze electrice (4 vehicule din linia 335 si 2 vehicule din linia 368) de la Autobaza Floreasca.

Va reamintim ca in cele doua zile de concert, 12 si 13 iunie, in intervalele orare 16:00-20:30 si 22:45-00:30, vor fi infiintate doua linii de transport si suplimentate alte doua. Accesul catre si de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie si autobuze hibrid.

Linia 700 cu autobuze electrice va functiona intre Piata Unirii si Arena Nationala, avand un interval de succedare de aproximativ 10 minute, in ambele sensuri. ȋntre Piata Unirii si Arena Nationala pe traseul: Piata Unirii, Bd. Unirii, Piata Alba Iulia, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin. Ultima plecare de la Piata Unirii catre Arena Nationala va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Nationala catre Piata Unirii va fi la ora 00:30.

Linia 87 va fi deservita de troleibuze cu autonomie, cu un interval de circulatie de aproximativ 10 minute, intre Piata Romana si Arena Nationala.

Linia 90 va beneficia de suplimentare cu troleibuze cu autonomie dupa amiaza, avand un interval de aproximativ 10 minute, intre Semanatoarea si Arena Nationala.

Liniile de noapte N1 si N10 vor fi dotate cu autobuze hibrid, functionand in intervalul orar 22:30-00:30, la un interval de circulatie de aproximativ 10 minute.

Intrucat se asteapta un numar foarte mare de spectatori, organizatorii recomanda folosirea transportului public pentru a evita ambuteiajele. Nu vor fi amenajate locuri de parcare la stadion.

Citește în continuare