Skip to content

Concert de Craciun Andrea Bocelli, sambata, live online. Regia spectacolului e semnata de Franco Dragone, unul dintre cei mai faimosi creativi de la Cirque du Soleil.

 Dupa succesul urias de audienta de la Concertul de Paste, Andrea Bocelli revine de Craciun cu un concert live din Teatrul Regio din Parma, sambata, 12 decembrie.

Spectacolul se numeste “Believe in Christmas” si va include cantece de pe cel mai recent album al lui Bocelli, lansat pe 13 noiembrie,  dar si unele dintre colindele pe care Bocelli le iubeste cel mai mult. Concertul va fi cu orchestra pe scena teatrului, cu cativa invitati surpriza, dar fara niciun spectator in sala.

Regia spectacolului ii apartine lui Franco Dragone care este cunoscut pentru show-urile spectaculoase de la Cirque Du Soleil, iar conceptul creativ are la baza 3 cuvinte: credinta, speranta, caritate.

“Sunt trei dintre conceptele teologice ale oricarei credinte, indiferent de religie, si sunt in acelasi timp trei dintre directiile care ne ajuta sa dam un sens vietii noastre, fiecare dintre noi”, a explicat Bocelli.

Albumul „Believe” lansat de Andrea Bocelli la mijlocul lunii noiembrie nu este chiar un album cu piese de Craciun. El contine un duet cu Alison Krauss pentru piesa “Amazing Grace”, un alt duet cu Cecilia Bartoli dar si una dintre piesele scrise de regretatul Ennio Morrione care nu a fost lansata inainte de decesul acestuia.

De asemenea pe album se mai afla si piesa tema a filmului Fatima.

Spre deosebire de concertul de Pasti, Music for Hope, noua productie a lui Andrea Bocelli nu va putea fi urmarita si post eveniment.

Concertul va fi disponibil online doar in momentul desfasurarii sale, un bilet costa 22 de euro si poate fi cumparat de aici. Pentru 40 de euro primiti nu doar concertul live ci si noul abum al lui Bocelli.

In primavara la concertul de Pasti care a ramas disponibil pe youtube gratuit, in 24 de ore inregistrarea a avut 28 de milioane de vizualizari.

Citește în continuare