Skip to content

Concert in 4 +1 la Quantic Club: Ada Milea, Bobo Burlacianu, Anca Hanu, Cristian Rigman, Stefan Mura

Dupa ce initial anuntasera doar un “Concert in 4”, trupei formata din Ada Milea, Bobo Burlacianu, Anca Hanu si Cristi Rigman i s-a alaturat si Stefan Mura. Cei 5 vor sustine un spectacol de muzica si teatru duminica, 22 decembrie incepand cu orele 19:00 in Quantic Club. 

Copiii cu varsta de pana la 8 ani pot intra gratuit, iar biletele din presale, pana pe 21 decembrie inclusiv, au pretul de 45 lei, Mai multe detalii gasiti pe Ambilet.ro

Ada Milea are la activ 13 albume, intepretand in stilul care a definit-o melodii pe versuri scrise de ea sau de poeti precum Gellu Naum sau Ion Muresan. Artista este si unul dintre cei mai importanti creatori de muzica de teatru de la noi din tara.  

Ada a semnat coloana sonora a unor spectacole puse in scena la Teatrul Odeon, Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara, Teatrul National din Targu Mures, Timisoara sau Bucuresti. 

Dupa ce a fondat si cantat in trupa “Fara Zahar”, Bobo Burlacianu  a colaborat cu Ada Milea in cadrul mai multor spectacole, compunand si muzica pentru teatru.

Al doilea protagonist al spectacolului de duminica, Bobo Burlacianu, a fondat formatiile Fara Zahar si The Bread Pits. In 2004 a cunoscut-o pe Ada Milea lucrand alaturi de ea pentru spectacole-concert precum “Quijote”, o adaptare dupa Miguel de Cervantes, “Nasul” dupa N.V Gogol, “Alcool” dupa poeme de Ion Muresan sau “Insula” dupa Gellu Naum.

La randul lui, Bobo scrie muzica de spectacol, debutand in 2007 cu coloana sonora pentru piesa de teatru “With a Little Help from my Friends” de la Teatrul National din Iasi. Au urmat colaborari cu mai multe teatre din Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Piatra Neamt sau Suceava. 

Anca Hanu, Cristian Rigman si Stefan Mura joaca pe scenele teatrelor din Cluj-Napoca si Targu Mures, fiind cooptati periodic in spectacolele Adei Milea.

Anca Hanu colaboreaza de cativa ani cu Ada Milea, atat pentru proiectele de pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca, acolo unde Hanu este actrita inca din 2006, cat si in spectacole din Bucuresti. De altfel, Anca a declarat ca Ada este cea care a determinat-o sa cante mult mai mult in spectacolele de teatru pe care le pune in scena. 

Cristian Rigman este licentiat in “Arta Actorului” din cadrul Departamentului de Teatru al Facultatii de Litere, Universitatea Babes Bolyai din Cluj. Rigman are la activ numeroase premii, iar din 2003 joaca la Teatrul National din Cluj. 

Stefan Mura este membru al companiei Liviu Rebreanu din cadrul Teatrului National Targu Mures, absolvind Universitatea de Arta Teatrala din acelasi oras. 

Citește în continuare