Skip to content

9 concerte live disponibile in aer liber in Bucuresti: Vita de Vie, Alexandra Usurelu si Directia 5 sunt printre artistii care vor urca pe scene

Odata cu relaxarea interdictiilor generate de covid19 din capitala, dar si cu vremea tot mai frumoasa, incep reprezentatiile cu evenimente live. Gradina Urbana, amfiteatrul Teatrului de Vara Mihai Eminescu si platforma de la Expirat Halele Carol sunt printre locurile care organizeaza deja concerte cu public.

Gradina Urbana are concerte si evenimente aproape in fiecare seara, asadar cu siguranta veti gasi un program pentru orice gust.

Trupa Fara Zahar si Tapinarii vor fi pe scena Gradinii Urbane pe 3 iunie, de la ora 20.00, detalii aici, iar in weekend vor fi evenimente cu The Kryptonite Sparks #acousticintheGarden (vineri, 4 iunie, de la ora 20.00, bilete aici) si Luna Amara & Tapinarii #liveintheGarden – duminica, 6 iunie, de la ora 20.00, bilete aici.

La Expirat Halele Carol urmeaza doua concerte mult asteptate de public, fiind unul dintre locurile cele mai cunoscute din oras pentru concerte live. Vita de Vie si Am Fost la Munte si Mi-a Placut sunt primele trupe care reiau concertele cu public la Expirat.

Pentru aceasta vara, Expirat a lansat Backyard Season 2021, o serie produsa de Overground Music pe noua scena din terasa clubului. Vita de Vie va concerta miercuri, pe 2 iunie, de la ora 19.30, bilete aici, iar Am Fost la Munte si Mi-a Placut va avea loc joi, pe 3 iunie, iar detalii sunt disponibile aici.

La amfiteatrul Teatrului de Vara Mihai Eminescu, debutul concertelor live il face Alexandra Usurelu pe 3 iunie 2021, de la ora 20:00, iar pe 6 iunie va fi un concert Vita de Vie.

Daca vreti o seara relaxanta cu muzica pe acorduri elegante si versuri care spun povesti, puteti sa va cumparati bilete de aici. Pe 6 iunie, in acelasi loc, in aer liber va puteti intalni cu Vita de vie si un show electric, iar biletele se pot gasi aici.

Directia 5 concerteaza la Restaurantul Navaro incepand de la ora 20.30, sambata, 5 iunie, detalii despre bilet aici, iar Mircea Baniciu & BAND live vor avea un eveniment live la Clubul Quantic tot sambata, 5 iunie, iar detalii sunt disponibile aici.

Citește în continuare