Skip to content

Concurs de fotografie cu imagini despre Romania. Marele premiu 10.000 euro. Inscrierile pana in 21 noiembrie.

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri rezidentiale si hoteliere de lux, lanseaza initiativa RomaniaNOW, care are ca scop promovarea brandului de tara. Proiectul debuteaza cu o campanie care ofera vizibilitate României la nivel international. Prima etapa o reprezinta un concurs international dedicat pasionatilor de fotografie, unde premiul cel mare este de 10.000 euro.

Prin RomaniaNOW, Nordis Group propune cea mai ampla mobilizare de talent si forte pentru a creste perceptia pozitiva asupra României, promovând imaginea tarii in campanii desfasurate in cele mai mari orase ale lumii.

Prima actiune sub umbrela RomâniaNOW este o campanie de branding de tara, in colaborare cu publicatii internationale etalon din domeniile de business, travel, lifestyle si campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orase ale lumii. Aceasta actiune demareaza in luna noiembrie cu un concurs de fotografie, urmat de lansarea unui album de arta fotografica si de organizarea unei Gale de Excelenta. La Gala vor fi premiati câstigatorii concursului, iar albumul va fi pus in vânzare, urmând ca fondurile obtinute sa fie directionate spre campanii de awareness internationale care au ca scop promovarea imaginii României.

Ca sa participati la concurs trebuie sa urmati pasii de mai jos.

Postati pe instagramul dvs, in cont public, o fotografie despre Romania care va e draga cu hashtag #RomaniaNOW mentionand conturile @nordis_group @romanianow.official. Dati  follow celor doua pagini si apelati la comunitatea voastra pentru a avea cat mai multe like-uri la fotografia cu care intrati in concurs.

Fotografiile trebuie sa ilustreze partea frumoasa a Romaniei – din arta, sport, turism, viata urbana sau rurala. Inscrierile sunt posibile pana pe 21 noiembrie.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa inscrie lucrarile in concurs, urmând apoi sa fie selectati si premiati de un juriu international format din experti in domeniul artistic, reprezentanti ai publicatiilor internationale Condé Nast si National Geographic.

„Am creionat RomaniaNOW cu intentia de a promova frumusetile tarii, business-uri, branduri, personalitati românesti si povesti de succes. Concursul de fotografie sta la baza unei campanii ample de brand de tara, care va oferi expunere internationala. Anul viitor ne propunem sa repetam acest model de initiativa pentru alte campanii de promovare a valorilor României din domenii variate”, a povestit Emanuel Postoaca, Fondator si Presedinte Nordis Group, despre RomaniaNOW.

Pe data de 1 Decembrie 2021, cu ocazia Zilei Nationale a României, fotografiile câstigatoare vor avea parte de vizibilitate internationala, fiind proiectate in campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orase ale lumii – New York, Tel Aviv, Londra, Dubai, Paris.

Citește în continuare