Skip to content

Cum arată confortul fără limite, indiferent de locul în care călătoriți: de la crame în Bordeaux până la fine dinning în insula Capri

Indiferent de momentul zilei sau locul în care vă aflați, cardurile Visa Infinite sunt concepute să ofere experienţe unice şi acces la unele dintre cele mai exclusiviste locuri din lume, de la magazine şi restaurante de lux până la divertisment, cultură, artă și călătorii. Fie că vorbim de transferul exclusiv cu limuzina către aeroport alături de persoana iubită, acces nelimitat în zona lounge cu prietenii, sau servicii concierge pentru casă şi familie, aceste avantaje conturează o nouă dimensiune a cotidianului, în care confortul devine un stil de viață în sine, la care ați visat dintotdeauna.

Călătorii cu stil, de la București la New York

Fiecare dintre beneficiile premium pentru cardurile Visa Infinite este conceput pentru a vă putea bucura de experiențe luxury zi de zi, ducând conceptul de servicii personalizate la cel mai înalt nivel. Prin intermediul Consiergo, aveți la dispoziție o întreagă echipă specializată pentru a vă răspunde nevoilor, prin servicii de consultanță în regim de confidenţialitate, disponibile 24/7 din orice colț al lumii.

Serviciile personalizate de concierge oferite deţinătorilor de carduri Visa Infinite includ acces imediat la experți în consultanță internațională imobiliară, care vă pot ajuta să închiriați un apartament de lux în orașe efervescente precum New York, sau o vilă la cheie pentru o vacanță cu familia sau prietenii într-o locaţie exotică. 

Asistenţa dedicată şi consultanţa acoperă cele mai diverse domenii, fie că aveți nevoie de un avocat specializat în comerț online pe pieţe externe sau de unul cu experiență în domeniul proprietății intelectuale, de un specialist în comunicare, branding și relații publice pentru companie sau de un expert în imagine publică pentru dumneavoastră.

Acces #INFINITE la serviciul de protocol VIP și fast line în regim diplomat

Dacă vacanţa încă nu s-a terminat, puteți transforma călătoria într-o experienţă premium cu Visa Infinite. Serviciul de protocol VIP în cadrul aeroportului Henri Coandă din București se adaugă privilegiilor incluse în platforma Premium, oferind acces la culoarul diplomatic pentru posesorul cardului Visa Infinite și un însoţitor. Astfel, beneficiați de prioritate în desfăşurarea procedurilor de control de securitate şi al paşapoartelor şi la îmbarcare, precum şi de transfer rapid cu limuzina până la aeronavă. Şi pentru a completa experienţa călătoriei, cu VIP Infinite Experiences călătoriți relaxat către aeroport, în confortul oferit de o limuzină cu șofer personal, din București, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Galați, Bacău, Suceava, Craiova, Arad.

Experienţe unice la îndemână, oriunde şi oricând

Serviciile de concierge vă oferă acces exclusiv la experienţe culturale memorabile, cum ar fi spectacole sold-out pe Broadway sau concerte ale unor artiști renumiți precum Beyonce, Taylor Swift și U2, la evenimente sportive de top, precum finala Ligii Campionilor, curse de Formula 1, turnee de tenis de Grand Slam, turnee de golf sau competiţii de elită în box și handbal.

Indiferent dacă visați la o vacanţă activă, cu yachting, golf sau schi, una de odihnă și relaxare sau una tematică, cu cardul Visa Infinite şi Consiergo totul devine posibil şi simplu, pentru a vă bucura de fiecare clipă alături de cei dragi. În plus, aveți acces în culisele atelierelor unor artizani, ale caselor de modă și producătorilor renumiți de ceasuri și bijuterii, vă puteți bucura de vizite private la prestigioase crame din Bordeaux sau Toscana și puteți participa la vizionări exclusiviste ale noilor colecții de modă lansate de branduri de lux. Iar pentru că universul Visa Premium e unul cu adevărat al experienţelor unice, puteți beneficia de servicii de personal shopper pentru a comanda pantofii Chanel dintr-o colecţie mai veche pe care nu îi mai găsiți în magazine, şi care vor fi produşi la comandă, special pentru dumneavoastră.

Din lista privilegiilor exclusiviste oferite de cardurile Visa Infinite nu puteau lipsi experienţele de fine dining: rezervări la restaurante cu stele Michelin sau acces în cluburi selecte de pe Riviera Franceză sau insula Capri, unde răsfăţul culinar e completat de atmosfera relaxată sau, dimpotrivă, electrizantă.

O abordare holistică pentru întreaga familie: sănătate, well-being, educaţie şi dezvoltare personală  

Serviciile de concierge oferite deţinătorilor de carduri Visa Infinite facilitează accesul la o gamă largă de beneficii legate de sănătate, în România și în străinătate: acces la expertiză medicală oriunde şi oricând aveți nevoie, inclusiv în reţele medicale din Viena sau Istanbul, acces rapid la clinici de frumusețe precum cele ale unor medici celebri din Beverly Hills, precum şi asigurări de sănătate cu acoperire internațională premium extinsă.

Un alt domeniu important pentru familie, unde cardul Visa Infinite vine în ajutor prin servicii personalizate, este educaţia şi dezvoltarea personală, fie că e vorba despre informaţii şi consultanţă cu privire la condiţiile de acces la cele mai bune licee sau facultăţi din lume, despre cursuri de fotografie, pictură, dans, actorie sau limbi străine pentru copii și adulți, sau despre lecţii private de golf, tenis, scrimă sau echitație.

Planurile mărețe încep cu serviciile concierge 24/7

Şi pentru că schimbările mici cu impact mare încep chiar de acasă, Visa Infinite vă este alături cu asistenţă dedicată pentru casă şi familie, menită să vă uşureze viața de zi cu zi prin contractarea de servicii de design interior pentru amenajarea noii locuinţe sau de curăţenie şi întreţinere a casei, grădinii sau piscinei, găsirea bonei potrivite sau a personalului competent pentru îngrijirea vârstnicilor. Iar pentru momentele speciale din viaţa dumneavoastră şi a familiei, aveți la dispoziţie servicii de organizare de evenimente şi chiar bucătar personal.

Cu serviciile Visa Infinite Concierge, posibilitățile sunt nelimitate, adaptate stilului și preferințelor unice de viață.

Mixul de beneficii pentru cardurile Visa Infinite este completat de numeroase reduceri la cursele BlackCab in App, la o selecție de restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness, servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels și multe altele. Tot ce trebuie să faceți pentru activarea ofertelor este să anunțați înainte de plată că achitați cu cardul Visa Infinite.

Aflați mai multe detalii legate de condițiile de accesare a beneficiilor pe platforma Visa Premium.

Citește în continuare