Skip to content

(galerie foto) Catrinel Menghia, Helen Mirren, Jane Birkin, Charlotte Gainsbourg si Sophie Marceau pe covorul rosu la Cannes 2021, in a doua seara a festivalului.

Cele mai mari vedete din lume au profitat de masurile mai relaxate ale pandemiei pentru a se indrepta spre Cannes unde are loc cea de-a 74-a editie a celui mai mare festival de film din lume. Pentru intrarea pe covorul rosu si in spatiu festivalului, este nevoie de un certificat de vaccinare sau un test negativ Covid-19.

Pe covorul rosu la Cannes 2021, totul pare sa fie la fel ca inainte, vedetele se intrec in aparitii extravagante, elegante si se bucura de atentia sutelor de fotografi care le pozeaza.

In timp ce actritele cu experienta poarta haine cat mai simple care sa le puna in evidenta silueta si feminitatea, modelele mai tinere incearca sa capteze atentia cu rochii voluminoase, decupate, cu crapaturi generoase sau in nuante cat mai viu colorate.

In prima parte a celei de-a doua zile de la Cannes 2021, a avut loc premiera documentarului „Val” despre viata actorului Val Kilmer, fiind realizat din sute de ore de filmari personale ale familiei sale.

In a doua seara a festivalului au avut loc doua premiere cinematografice majore: „Tout S’est Bien Passé” – „Everything Went Fine” in regia lui François Ozon cu Sophie Marceau, Charlotte Rampling si Hanna Schygulla si documentarul „The Velvet Underground” in regia lui Todd Haynes despre drumul spectaculos al trupei de rock’n’roll.

Pe covorul rosu la premiera filmului lui Ozon a fost prezenta echipa filmului, in frunte cu Sophie Marceau care a zambit incontinuu, actritele Andie MacDowell, Eva Herzigova, Diane Kruger, supermodelul Candice Swanepoel. In acelasi timp, pentru documentarul lui Haynes, au fost prezenti Helen Mirren si sotul Taylor Hackford dar si multe alte vedete mai putin cunoscute.

Sophie Marceau si Andre Dussollier la premiera ‘Tout S’est Bien Passe’ (Everything Went Fine)

La varsta de 74 de ani, Jane Birkin a avut o aparitie rara alaturi de fiica Charlotte Gainsbourg care a regizat un documentar despre viata fabuloasa a mamei sale „Jane by Charlotte”.

Birkin, devenita un simbol al elegantei si sarmului frantuzesc, a nascut-o pe Charlotte in urma relatiei faimoase pe care a avut-o cu artistul Serge Gainsbourg. Dupa o relatie cu suisuri si coborasuri in spatiul public, Gainsbourg a folosit documentarul pentru a se apropia de mama ei si pentru a-i contura un portret onest, intim la batranete.

Mai joi veti gasi galeria foto cu cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu din a doua seara a festivalului.

Mai jos gasiti imagini din prima zi de Cannes 2021.

Citește în continuare