Skip to content

Vezi integral concertul lui Robbie Williams! Cum a fost la concertul anului (VIDEO, FOTO)

Aseara, peste 60.000 de oameni au cantat Let Me Entertain You alaturi de unul dintre cei mai tari artisti britanici, Robbie Williams.

Traiesc cu regretul ca desi a fost de 2 ori in Romania l-am ratat pe Michael Jackson ambele dati. Ma consolez cu scuza ca eram prea mica si inca nu prinsesem gustul concertelor.

Aseara, la concertul lui Robbie Williams am avut sentimentul ca as fi simtit aceeasi bucurie si sunt recunoscatoare ca am avut ocazia sa o traiesc.

Voi trece peste partea organizatorica pentru ca articolul e dedicat showului si nu organizarii mai mult sau mai putin defectuoase. Am incetat demult sa ma plang si incerc sa ma bucur cat mai mult de experienta oferita de artistii pe care am ocazia sa ii ascult/vad.

Putin dupa ora 18.30, Delia a intrat in forta pe scena. E adevarat ca nu a ajutat-o sonorizarea si nici foiala publicului insa artista a facut un show pop si mai mult rock foarte bun: de la prezenta scenica, la melodiile alese (Vino la mine, varianta Adi Despot, Da, mama, Pe aripi de vant).

Lemar a continuat concertul si personal a fost o descoperire atat de placuta incat acum am cateva dintre piesele lui in playlist.

La ora 21 fix, in fata a peste 60.000 de oameni si-a facut aparitia Robbie Fucking Williams, prea mult iubitul fiu al Angliei, de aseara fiu iubit si al Romaniei.

2 ore neintrerupte de muzica buna, cele mai ascultate piese refrene din perioada Take That si dupa, un duet alaturi de tatal lui, Peter Conway, pe piesa Better Man. Puncte culminante au fost mai multe, nu unul singur: a ales o fana din public invitand-o pe scena la piesa Candy, La multi ani-ul, cantat in cor alaturi de public, lui George Michael care saptamana trecuta a implinit 52 de ani, coverurile Queen, \’Bohemiam Rhapsody\’ si \’We will rock you\’ (rusine Kanye West) si finalul apoteotic pe My way. She’s The One si Angels au facut deliciul fanelor din primul rand pana la ultimul.

Cuvintele sunt de prisos insa multumita sponsorului principal va putem reda concertul integral, mai jos:


Robbie Williams / Bucharest / 17 07 2015 / part 1 by BuzauLiveMusic

 


Robbie Williams / Bucharest / 17 07 2015 / part 2 by BuzauLiveMusic

 

Ce trebuie sa stiti, in cazul in care ati ratat concertul, e ca show-ul de aseara, din Piata Constitutiei, va fi redat pe DVD-ul turneului Let me Entertain Tour. Si asa vom demonstra lumii intregi ce public minunat putem fi si poate vom avea parte de asemenea experiente mult mai des.

 

Mai jos am strans si cateva pareri auzite in jurul meu:

Publicul a avut asteptari mari de la Robbie si a cantat impecabil.

Ma asteptam sa aud mai multe piese de ale lui si mai putine coveruri dar per total e un SHOWman.

A castigat showul in fata muzicii.

O mare bucurie pe care n-am mai simtit-o vreodata in momentul in care steagul meu a ajuns pe scena in fata a peste 60.000 de oameni.

Singurul mod prin care concertul asta ar fi putut fi mai bun de-atat, ar fi fost daca ma chema pe mine pe scena, bineinteles.

L-am vazut pe Robbie si pe Wembley, in 2013, dar concertul de la Bucuresti mi-a placut mult mai mult, incepand cu piesele si terminand cu publicul. Si parca si el s-a distrat mult mai bine de data asta decat la Londra, unde oamenii au inceput sa plece in puhoaie, inca de la primele acorduri ale piesei Angels. M-au bucurat nespus cele doua piese Queen pe care le-a cantat aseara. Sunt sigura ca, daca si-ar fi dat silinta, le-ar fi putut canta mult mai bine. Pornim de la premisa ca la fel ca Freddie n-o sa le cante nimeni, niciodata. Emotionant mi s-a parut si momentul alaturi de tatal lui.

Voi ati ajuns? Cum vi s-a parut? Vom publica si parerile voastre pe care le puteti lasa mai jos, in comentarii.

 Credit foto: pandutzu.com

 

Citește în continuare