Skip to content

Cum a fost la Sister Bliss – Faithless DJ SET @ Arenele Romane (recenzie, poze, video)

  • envelope icon

Peste 3000 de oameni au cantat sambata Insomnia in cortul amplasat in incinta Arenelor Romane. Xteria ne-a adus atmosfera Faithless la Bucuresti. La pupitru au urcat de-a lungul serii Sister Bliss, Pleasurekraft, DJ Optick si XaeL. Avem pentru voi imagini de la fata locului si o recenzie.

XaeL a incalzit publicul timp de o ora si jumatate, iar DJ Optick ne-a comutat pe party ON cu setul sau eclectic. Apoi ne-am zbantuit pe beat-urile tech-house ale lui Pleasurekraft, aflat in premiera in fata publicului romanesc. Influentele din SUA si Suedia au rasunat timp de doua ore in Arenele Romane.

I-am spus welcome lui Sister Bliss in jurul orei 3. Insomnia, Sun To Me, Music Matters si We Come 1 sunt doar cateva dintre highlight-urile serii. Eu, unul, voi lega acest eveniment strict de remixul lui Mark Knight pentru Sun To Me. A fost momentul petrecerii. Tipa are tehnica si viziune, nu degeaba este DJ set-ul celor de la Faithless, insa la un moment dat am simtit plictiseala printre petrecareti. 

Evenimentul “Faithless DJ Set” a fost organizat de Xteria, companie cu experienta in organizarea evenimentelor dance de amploare in Romania. Printre numele mari aduse de Xteria se numara Sander van Doorn, Dash Berlin, UMEK, Nick Warren, Paul Mendez, Robert Babicz, Stefano Noferini, dar si brand-ul Ministry of Sound (in premiera pentru Romania).

Anul 2012 se incheie cum nu se poate mai bine pentru Xteria. Ni-i aduc la Bucuresti pe… Matk Knight si Phunk Investigation. Da, ati citit bine, Mark Knight, boss-ul Toolroom Records. Aveti aici mai multe detalii despre eveniment.

Astept cu nerabdare data de 8 decembrie. Va fi pentru prima data cand il vad pe Mark Knight live. Asculta aici Nothing Matters, cel mai recent single al britanicului!

In concluzie, cum vi s-a parut atmosfera la Sister Bliss @ Arenele Romane?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *