Skip to content

Cum arata showurile Rihanna din turneul ANTI? (video)

Dupa ce primele showuri din turneul ANTI au fost amanate, fanii Rihanna au putut sa isi vada intr-un final favorita. Primul show din cadul turneului mondial a avut loc Jacksonville si deja a starnit o multime de reactii pozitive.

Din setlistul Rihannei nu lipseste hitul din 2013 cu Eminem, Love The Way You Lie si noile lansari ca Work sau Needed Me si Kiss It Better, dar si favoritele deja emblematice pentru ea: Umbrella, We Found Love si Diamonds. Unii dintre fani poate vor fi dezamagiti ca nu aud unele dintre hiturile mai vechi, insa pana la urma e un show de promovare pentru ANTI si mai mult ca sigu setlistul va suferi schimbari de-a lungul seriei de concerte.

Cei care vor ajunge la unul dintre cele 71 de showuri programate au motive sa fie entuziasmati, productia se pare ca e impresionanta, de la dansatori acrobati pana la un pod care sa o plimbe pe cantareata dintr-o parte si alta a salii. In plus, ca un adevarat style icon care se respecta, are sase schimbari de outfit care includ si haine de la Puma si, evident, pantofi de la Manolo Blahnik, ca tot a bifat recent o colaborare cu celebrul designer.

RIHANNA – ANTI WORLD TOUR SETLIST

Stay
Love the Way You Lie
Woo
Sex With Me
Birthday Cake
Pour It Up
Numb
Bitch Better Have My Money
Pose
Consideration
Live Your Life
All of the Lights
Run This Town
Umbrella
Desperado
Man Down
Rude Boy
Work
Take Care
We Found Love
Where Have You Been
Needed Me
Same Ol’ Mistakes
Diamonds
FourFiveSeconds
Love on the Brain
Kiss It Better

Primul single de promovare pentru ANTI este Work, un nou featuring cu Drake ce a adus-o pe Riri din nou la varful clasamentelor. Succesul noii piese a insemnat si un nou punct important in cariera, dupa numatoarea celor de la Billboard.

Ati vrea sa o vedeti pe Riri live?

 

Citește în continuare