Skip to content

De unde puteti comanda buchete de flori rafinate pentru Valentine’s Day sau 1 – 8 martie

Daca sunteti in cautarea unui buchet de flori rafinat care sa fie potrivit cu ziua martisorului, cu ziua mamei sau cu ocazia venirii primaverii, va recomandam 6 florarii din Bucuresti in care veti gasi flori sofistficate pentru saptamanile urmatoare.

Purple Flowers are cea mai generoasa colectie dedicata femeilor . Aveti peste 150 de versiuni de buchete si pachete cu flori care pot fi oferite in dar pentru mame, surori, sotii, iubite, bunici, strabunici sau prieteni. 

La Purple Flowers, oferta de buchete de flori porneste de la 90 de lei pentru 5 zambile roz, lalele mov sau bulb de narcisa intr-un vas de ceramica si urca pana la 545 de lei pentru pachetul de 15 trandafiri rosii cu verdeata si o sampania Moet & Chandon sau 459 de lei pentru un buchet de 49 de lalele galbene care vor aduce primavara in orice incapere.

Printre cele mai sofisticate buchete se numara  cel cu anthurium, ranunculus, lalele, zambile, lisianthus si asparagus sau vasul metalic cu lalele, hortensia, ranunculus, crizantema santini roz si alchemilla. Pentru o surpriza completa, puteti opta pentru versiunea de „Buchet de flori Ceva mai DEOSEBIT” care va fi realizat de catre floristii Purple Flowers in functie de stocul de flori disponibil in ziua pe care dumeavoastra ati ales-o ca si data de livrare. O alta optiune rafinata este cutia rotunda cu lalele, trandafiri, lisianthus, mattiola si alte flori albe.

Purple Flowers este o florarie condusa de Dhaniel Nora, unul dintre cei mai creativi artisti florari locali.

Maison Dadoo ofera pentru inceputul primaverii buchete si aranjamente elegante realizate minutios in atelierul florariei.

Pentru perioada dedicata femilor care vine curand peste noi Maison Dadoo a creat o colectie de flori care reflecta culorile primaverii prin trandafiri, lalele si hortensii. Preturile pornesc de la 180 de lei si pot ajunge pana la 700 de lei, iar printre cele mai specifice buchete de sezon se numara ”It’s just you” (180 lei), ”What a Wonderful World” (400 lei), ”A Neverending Story” (500 lei) si ”For sentimental reasons” (700 lei).

Maison Dadoo este un atelier floral din Bucuresti care creeaza instalatii florale si buchete sofisticate inca din 2008. Pornita ca o afacere de familie, floraria ofera servicii profesioniste pentru decorarea spatiilor de evenimente, cat si buchete si aranjamente personalizate pentru iubitorii de flori. 

Floraria Iris a pregatit pentru 1 si 8 martie o serie de aranjamente florale care inspira venirea primaverii si trecerea de la sezonul rece la cel cald. 

La Floraria Iris, preturile variaza de la 95 de lei pana la 1600 de lei, iar in selectia florarilor de aici se regasesc trandafiri, liliac, lalele, frezii si zambile in buchete si aranjamente precum cel cu zambila mov in vas ceramic (95 lei), buchetul ”Sufletul pur” cu 21 de lalele albe (199 lei), cutia cu 35 trandafiri lila (468 lei) sau buchetul cu 101 trandafiri rosii (1600 de lei). 

Floraria Iris este o afacere de familie deschisa in 1970 care astazi are aproape 100 de angajati ce activeaza in cadrul celor 11 magazine din Bucuresti, dar si in cadrul magazinului virtual si a atelierului de creatie. Din echipa face parte si Nicu Bocancea, florist recunoscut pe plan international, ce a fost desemnat castigatorul locului 7 la Interflora Europa Cup 2016.

Floraria Magnolia asteapta martisorul cu o gama variata de buchete si aranjamente florare colorate si parfumate.

Oferta Florariei Magnolia cuprinde o selectie de flori care sa aduca primavara in casele celor dragi si include irisi, lalele, trandafiri, orhidee, zambile si frezii. Preturile pornesc de la 159 de lei si urca pana la 759 de lei, iar printre aranjamente si buchete se remarca ”Aranjament orhidee Phalaenopsis mov” (159 lei), aranjamentul ”Bright Spirng” cu lalele galbene si zambile (289 lei), ”Buchetul cu trandafiri albi si frezii (399 lei) si aranjamentul ”Cutie cu trandafiri rosii premium” (799 lei).

Floraria Magnolia a fost fondata in 1997 la Bistrita. In prezent a devenit cea mai mare retea de de acest fel din tara, cu un magazin virtual si 17 florarii in 11 orase, cu peste 150 de angajati care muncesc zilnic pentru a onora comenzile de flori. Colaboreaza cu mai bine de 58.000 de florarii din 140 de tari si importa flori de calitate de la bursa internationala de flori din Olanda. 

Baiatul cu flori ofera livrare rapida in Bucuresti si Ilfov pentru buchete si aranjamente florale.

Colectia oferita de „Baiatul cu flori” este formata din soiuri de primvara, printre ele se numara freziile, lalelele, zambilele, bujorii, trandafirii si hortensiile iar preturile pornesc de la 115 lei pana la 1048 de lei. Selectia cea mai rafinata include buchetul de 9 lalele colorate (115 lei), buchetul cu zambile albastre si roz (215 lei), buchetul „Rasarit de soare” (783 lei) si aranjamentul ”Dragoste si atat” cu trandafiri si orhidee (1048 lei).

Baiatul cu flori este o florarie virtuala care activeaza in Bucuresti si in zonele limitrofe ale capitalei inca din 2012. Serviciul este cunoscut datorita ofertei variate si a aranjamentelor speciale la preturi accesibile. 

Buchetino a pregatit pentru luna martie o serie de buchete cu flori de primavara in cutii sofisticate.

Oferta Buchetino pentru inceputul primaverii include mai multe tipuri de flori si aranjamente cu preturi intre 350 si 3000 de lei. Printre cele mai scumpe flori se numara bujorii si buchetele mixte cu flori de primavara precum lalelele, zambilele și trandafirii. Prin intermediul magazinului online se pot comanda unele dintre cele mai spectaculoase aranjamente pentru 1 și 8 martie, spre exemplu ”Buchetul flori de primavara 1 Martie” (350 lei), ”Buchet lalele in cutie” (650 lei), ”Buchet special flori in cutie” (1100 lei) sau chiar ”Buchet imens de lux” (3000 lei).

Buchetino este un magazin online de flori si cadouri de lux deschis din 2016. Produsele sunt lucrate din materiale naturale si includ cutii cu trandafiri, aranjamente florale personalizate, buchete din flori naturale sitrandafiri criogenati. Pe langa acestea, magazinul online pune la dispozitie si cadouri personalizate si o selectie de bomoboane, sampanie sau ursuleti de plus.

Citește în continuare