Skip to content

De vorba cu… Sore (interviu video)

Sore ne-a povestit despre noul ei single si despre planurile pe care le are pentru vara in 2013 intr-un interviu pe care i l-am luat la On Air Music Awards.

 

Sore este un artist perseverent iar asta este unul dintre motivele principale pentru care a reusit sa obtina doua hituri mari in ultimul an. Industria muzicala romaneasca este dificila, salbatica iar artistilor noi li se trantesc multe usi in nas. Dincolo de munca si de talent, ai nevoie de perseverenta si de rabdare pentru a reusi. Trebuie sa strangi din dinti cand simti ca nu mai poti si sa lupti in continuare pana cand vei ajunge in top 10.

Face parte din fenomenul LaLa Band insa se imparte intre turneele cu trupa si concertele solo. Cum reuseste si cum simte ca isi traieste visul din copilarie? Vezi mai jos!

Week-endul acesta, mai exact pe 8 iunie, o puteti vedea pe Sore in concert la Blaj. Va fi un super-eveniment si va urca pe scena alaturi de Voltaj, Alina Eremia si Dorian Popa.

Recent, am auzit-o intr-o versiune speciala a hitului O stea a celor de la Deepcentral – o versiune All Star cu Andra, Lee Heart, Mihai Ristea, Adrian Sina, Raluka si altii.

Ce parere ai de succesul lui Sore, ii ascultai muzica si cand era in Crazy Win?

Citește în continuare