Skip to content

De Ziua Femeii, la Paris a avut loc gala Red Obsession

Unele dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului s-au intalnit pe 8 martie la Paris, in cadrul unui eveniment organizat de L’Oréal sub numele Red Obsession.

Imbracate in tinute de culoare rosie, staruri din lumea modei si a filmului, precum Eva Longoria, Karlie Kloss, Isabeli Fontana, Bianca Balti, Natasha Poly, Liya Kebede, Sara Sampaio, Lara Stone, Doutzen Kroes, Soo Joo Park si Irina Shayk, au fost atractia evenimentului organizat special pentru a marca Ziua Internationala a femeii, dar si datorita faptului ca celebrul brand de cosmetice este sustinator al Saptamanii Modei la Paris.

“Aceasta a fost cea mai hollywoodiana petrecere de la Paris la care am fost vreodata”, a declarat Eva Longoria, citata de Vogue. Intrebata si de rutina ei de frumusete preferata in ultimul timp, actrita a fost la fel de generoasa cu detaliile.”Va mai marturisesc ca ador sa imi dau cu ruj rosu acum, pentru ca nu mai trebuie sa ma concentrez pe zona ochilor”, a mai spus actrita.

 La eveniment au mai participat Lewis Hamiton, Chris Brown, Hailey Baldwin, dar si partenerul Irinei Shaik, sarmantul actor Bradley Cooper.

Citește în continuare