Skip to content

Pentru iubitorii muzicii electronice, Deadmau5 a creat jocul video Oberhasli, o experienta interactiva de muzica si divertisment

Oberhasli este un nou joc video creat de Deadmau5 si este descris ca o „lume virtuala si experienta muzicala” in care fanii pot experimenta creatii si pot interactiona cu continut curatoriat de producatorul, DJ-ul si artist electronic nominalizat la premiile Grammy.

Deadmau5 a declarat pentru Digital Trends ca „Scopul pe termen lung este ca jucatorii sa poata face echipa sau sa joace singuri si sa fie in situatiile unui spectacol in care eu sunt de fapt acolo interpretand live”.

Conceput ca un spatiu interactiv unde fanii se pot intalni virtual, Oberhasli va prezenta o lume online in continua evolutie, cu muzica, jocuri si alt continut interactiv organizat de deadmau5 si sustinut de platforma Core.

“Lucrul uimitor la Core este ca oricine poate sa-si creeze continut indiferent de experienta sau resurse. Am vazut concerte virtuale in trecut, dar, dupa ce au fost lansate, au disparut,  nu exista o perioada de valabilitate pentru ele. Cu Oberhasli, vreau sa creez un pilon permanent pentru artisti, actualizandu-l in mod regulat, schimband lucrurile si mentinandu-l viu cu stirile din lumea reala si cu evenimentele auxiliare,” a declarat artistul, citat de The Music Essentials.

Fanii vor putea socializa unii cu altii, pot juca jocuri, pot asculta concerte de muzica live si multe altele atunci cand Oberhasli isi va face debutul pe Core, data aleasa fiind 14 octombrie 2021. Acestia vor organiza un spectacol exclusiv de muzica live cu deadmau5 si prietenii lui.

Deadmau5, pe numele sau real Joel Zimmerman, este un tanar artist originar din Canada, care a aparut in lumea muzicii house in 2007, devenind rapid un superstar al muzicii electronice.

Faima internationala a inceput odata cu lansarea piesei „Faxing Berlin”, pentru care a primit titlul de „Cea mai mare noua aparitie a anului in Top 100” sau Grammy pentru „Cea mai buna inregistrare remixata”, pentru piesa „The Longest Road”.

De sase ori nominalizat la premiile Grammy pentru productiile sale muzicale, de trei ori castigator al celei mai mari competitii globale dedicate DJ-ilor, Deadmau5 este un artist cu un palmares de zeci de premii si milioane de fani.

Deadmau5 este considerat un anti-star, ce nu s-a ferit niciodata sa aduca critici industriei muzicale. Artistul a fost de mai multe ori in Romania, cel mai recent show fiind la Electric Castle in 2017, cand si-a prezentat albumul W:/2016ALBUM/, pentru care a lucrat trei ani de zile, fiind totodata retras din viata publica in toata aceasta perioada.

Citește în continuare