Skip to content

Denis Hanganu si Irina Stefan joaca sambata in spectacolul de teatru „You Say Tomato” in regia lui Florin Lita. Spectacolul e pus in scena la TNB prin programul 9G.

Sambata la Sala Mica a Teatrului National, are loc o noua premiera din cadrul programului 9G: „You Say Tomato” dupa un text de Joan Yago.

Spectacolul este regizat de Florin Lita, textul traduse de Florin Galis fiind montat pentru prima data in Romania. In distributie sunt doi actori carismatici: Denis Hanganu pe care il stiti din serialele „Clanul” si „Sacrificiul” si Irina Stefan care a aparut de-a lungul timpului in „6,9 pe scara Richter” si „Tata muta muntii”. 

Pe scena mai apar si Daniel Buglea in rolul tehnicianului si Bianca Cuculici in rolul jurnalistei (aparitie video)

Premiera va avea loc sambata, 8 aprilie la orele 20:00, a doua reprezentatie va avea loc tot la Sala Mica TNB pe 22 aprilie.

In „You say Tomato”, un cuplu de tineri artisti pregateste un show de “duete romantice” intr-o localitate de provincie, iar la repetitiile pentru spectacol, cei doi incep sa-si puna vietile si relatia de iubire sub semnul intrebarii. Aparent, evenimentul declansator al acestei incordari este un accident banal. Insa ies la suprafata adevaruri ascunse si nesigurante tipice de cuplu: „nu ma iubesti”, „nu mai e nimic intre noi”, „de la inceput mi-am dat seama ca relatia nu o sa functioneze”. 

Sub tensiunea venirii spectatorilor la show-ul „duetelor romantice”, amandoi ajung sa se concentreze pe ceea ce nu au, pe lipsurile financiare si neimplinirea artistica. 

Cu peste 10 piese premiate la activ, Joan Yago este scenarist si director artistic al Teatre Principal din Barcelona si fondator al companiei teatrela La Calorica. 

Spectacolul este descris ca o comedie romantica despre sentimentul ratarii: ratarea profesionala, sentimentala, criza amoroasa, nevoia de minciuna si refugiul in visele neimplinite. 

Pe langa regia lui Florin Lita – cunoscut pentru „Podul” de la Teatrul de Comedie, „Conul Leonida fata cu reactiunea” la unteatru si asistenta de regie pentru „Pescarusul” montat de Andrei Serban la unteatru —din echipa spectacolului mai fac parte scenograful Daniel Vizitiu si sunetistul Adrian Piciorea.

Biletele pentru primele doua reprezentantii pot fi achizitionate de aici.

Mai jos va invitam sa ascultati playlistul motivational recomandat de Denis Hanganu in perioada pandemiei, sunt melodii care vor induce o stare de bine.

Citește în continuare