Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Denis Hanganu

Playlisturile motivationale Urban.ro in aceasta perioada incarcata emotional continua in aceasta seara cu un actor care a aparut in atentia publica in ultimii doi ani.

Denis Hanganu e unul dintre actorii din noul val si e cunoscut publicului din serialul Sacrificiul (Andrei Oprea), dar dincolo de acest rol, Denis poate fi vazut in multe spectacole de teatru din Bucuresti.

Cand se incheie perioada de carantina si teatrele revin in activitate va invitam sa-l vedeti la Teatrul National in „Tragedia Omului” (Adam), si in No man’s land; la Metropolis, „O zi de vara”; La Teatru Arte dell Anima, „Referintele la Dali”; Teatru Apropos, „Casuta din Ceata”.

Pentru noile lui fane e bine de stiut ca va putea fi vazut in cinematografe in filmul lui Eugen Jebeleanu, „Poppy Field”, care ii are in rolurile principale pe Conrad Mericoffer si Alexandru Potocean.

Altfel, va spunem din surse sigure ca e un actor foarte serios si riguros, care munceste foarte mult si, daca nu l-ati vazut inca in teatru, sa stiti ca are mult mai mult umor si e mai putin trist decat personajul lui din Sacrificiul. 🙂

Un indiciu despre personalitatea lui, dincolo de scena, e in acest playlist motivational.

Coldplay – Viva la vida

Jet – Are You Gonna Be My Girl

Tiesto – Blue

The Blaze – Territory

Kaleo – Way Down We Go

Arizona – Problems

The Motans – Valuri mari

Lukas Graham – 7 Years (T-Mass Remix)

Fun ft Janelle Monáe – We Are Young

Citește în continuare