Skip to content

Discursul lui Leonardo DiCaprio la castigarea primului sau Oscar (video)

Momentul mult-asteptat de tot Internetul a venit, iar Leonardo DiCaprio a castigat primul sau premiu Oscar anul acesta pentru rolul din The Revenant.

 

Nu stim daca Leo a primit acest premiu ca urmare a presiunii mediatice sau pur si simplu pentru modul in care a jucat, insa cert este ca DiCaprio a plecat acasa cu un premiu pe care si-l dorea se foarte mult timp.

Iata care-a fost discursul sau de acceptare a acestui premiu:

”Multumesc Academiei, tuturor celor care au fost alaturi de mine. Le multumesc celorlalti nominalizati din acest an pentru performanta lor incredibila. Revenant a fost rezultatul unei munci teribile, unui efort extraordinar. Iti multumesc Tom Hardy, pentru prietenia pe care mi-ai aratat-o, pentru talentul tau”, a spus DiCaprio, in discursul de dupa primirea Oscarului.

Acest film este despre relatia dintre om si lume, a adaugat Leonardo DiCaprio. Acesta a vorbit si despre efortul deosebit pe care l-a presupus realizarea peliculei, militand totodata pentru protejarea mediului inconjurator. Schimbarea climatului ne va afecta pe toti, a mai spus Leonardo DiCaprio.

Sunteti multumiti de acest rezultat? Va asteptati sa castige altcineva?

Citește în continuare